Poveste incredibilă! El este bărbatul care locuiește de 10 ani pe un aeroport

Potrivit Daily Mail, un chinez în vârstă de 53 de ani trăieşte de aproape 10 ani acolo, printre terminale. Bărbatul s-a certat în 2008 cu soţia, a plecat de acasă şi de atunci s-a mutat în aeroportul din Beijing, scrie publika.md.

El are o bucătărie, pături şi aproape orice îi este necesar. Agenţii de pază au încercat să îl evacueze de multe ori, dar nu au avut succes, scrie publika.md.

Wei nu este prima persoană care şi-a făcut casă într-un terminal de aroport. Având aproape 10 ani de când s-a ,”mutat”, nu este nici măcar deţinătorul recordului pentru cea mai lungă perioadă trăită într-un aeroport. Refugiatul iranian Mehran Kirimi Nasseri a trăit 18 ani în Terminalul 1 al Aeroportului Charles de Gaulle din Paris.

foto: Famous People

Acesta a fost forţat să rămână în aeroport după ce a fost trimis în Franţa de autorităţile britanice, dar nici guvernul de la Paris nu i-a permis şederea. În acest fel, a rămas blocat în aeroportul care i-a devenit casă din 1988 până în 2006.

Povestea lui Nasseri a inspirat celebrul film american Terminalul, în care Tom Hanks trăieşte pe Aeroportul J.F. Kennedy din New York.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *