Rânduri dedicate tuturor celor care m-au trădat

foto: flickr.com

Mulțumesc că nu m-ați așteptat și nu mi-ați oferit a doua șansă.

Vă mulțumesc că m-ați părăsit, că nu m-ați considerat demnă de a vă fi alături. Pentru că m-ați făcut să simt că niciodată nu voi conta în viața voastră.

Fără voi nu mi-aș fi găsit vocea interioară, curajul și forța de a mă opune strigătelor voastre, nu aș fi ales să mă ascult doar pe mine.

Vă mulțumesc pentru că atât de ușor m-ați lăsat să plec. M-ați învățat să lupt pentru mine.

Mulțumesc că ați fost nerăbdători și nu ați încercat să mă cunoașteți.

Mulțumesc că m-ați respins și m-ați îndreptat spre un loc mai frumos, cu oameni mai buni. Mulțumesc că mi-ați dat un motiv să plec de lângă voi fără cale de întoarcere.

Mulțumesc că nu mi-ați dus dorul când am lipsit și nu ați încercat să mă întoarceți. Mulțumesc că mi-ați arătat direct că nu contez pentru voi. M-ați făcut să înțeleg că sunteți meschini și că niciodată nu am avut nimic în comun.

Mulţumesc pentru minciunile voastre care mi-au deschis ochii. Mulţumesc pentru că aţi plecat, iar lucruri noi au venit în loc. Mulţumesc că m-aţi învăţat să las trecutul în urmă.

Mulţumesc că mi-aţi creat iluzia că sunt imposibil de iubit și că aţi ales pe altcineva în locul meu. Mulţumesc că m-aţi făcut să cred că nu însemn nimic, că nu pot primi dragoste. Sunt demnă de a fi acceptată cu toate neajunsurile pe care le am.

Dar cel mai mult vă mulţumesc pentru că mi-aţi arătat că eu nu vă merit. Mulţumesc că m-aţi lăsat atunci când aveam nevoie de voi. Mulţumesc că nu mi-aţi deschis atunci când am bătut la uşă.

M-aţi învăţat să supravieţuiesc, să mă bazez doar pe mine, să îmi caut fericirea de una singură. M-aţi provocat să înţeleg că nu sunt precum mă vedeţi voi. M-aţi învăţat că sunt cum mă văd eu.

Mulţumesc că aţi dipărut din viaţa mea. Acum înţeleg că prin pierderea voastră m-am regăsit.

Mulţumesc că m-aţi lăsat atunci când nu mă iubeam pe mine. Atunci când nu ştiam să zâmbesc.

Acum zâmbesc, aţi crezut că plecarea voastră va fi o tragedie, dar e unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-aţi făcut pentru mine.

Articol preluat de pe portalul devorbacutine.eu

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *