Richard Gere și filosofia sa de viață: ”Nimeni nu va scăpa cu viață de aici…”

foto: ecowallpapers

Richard Gere nu este lipsit de atenție din partea fanilor. El este iubit în toate colțurile lumii. Iar o postare a lui pe facebook a născut o mulțime de emoții. Adresarea sa a fost distribuită și de utilizatori care nu se numără printre fanii acestuia.

Vă prezentăm în continuare această scrisoare în varianta tradusă, în care fiecare cuvânt e plin de sinceritatea și sens adânc.

«Mama unuia din prietenii mei întotdeauna ducea un mod de viață sănătos. Ea prefera numai mâncare sănătoasă, a refuzat complet consumul de alcool și țigări, practica sportul și se temea să apară la soare fără cremă protectoare. Ea mereu consulta nutriționistul și respecta strict toate recomandările acestora. Se crea impresia că femeia era obsedată de sănătatea sa.

Acum are 76 de ani, și i-a fost depistat cancerul pielii. Pe lângă toate, femeia avea și osteoporoză în stadiu avansat.

Tatăl prietenului meu nu se limita în plăcerile vieții: nu practica sportul, mânca din abundență, iar untul îl ungea direct pe becon. Își permitea să servească alcool și se bronza la soare până când nu se alegea cu arsuri solare.

Pot spune, că toată viața el scuipa pe părerea doctorilor și trăia cum îi era plac. Acum are 81 de ani și doctorii spun, că sănătatea lui nu o are nici unul tânăr.

Oricare nu ar fi fost stăruințele voastre, niciodată nu veți putea scăpa de otrava din voi.  Mai târziu sau mai devreme aceasta va ajunge la voi. Precum a spus mama prietenului meu: “De avea să știu sfârșitul veții mele, nu avea să dau un gram de valoare cuvintelor doctorilor”. Aceasta se numește viață, și de aici nimeni nu scapă viu. Așadar, nu trebuie să ne punem pe planul secundar. Până aveți timp, trăiți din plăcere, ziua de mâine poate să nu mai vină.

De-aceea, faceți ceea ce vreți. Mâncați, faceți băi de soare, nu va rușinați să leneviți uneori. Fiți stranii și prostuți. Fiți voi înșivă, pentru altceva nu aveți timp!

Articol relatat de portalul eustiu.com.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *