Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Scenariu de groază! Membru al grupului Bilderberg: ”În cel mai scurt timp, chinezii vor fi cei mai puternici!”

made-in-china

Un membru al grupului Bilderberg a vrut sa-si despovareze sufletul si s-a destainuit unui pastor american in ultimele sale clipe de viata, potrivit antena3.ro.

El i-a spus acestuia cateva din evenimentele pe care intreaga planeta la va infrunta.

Inainte ca planeta sa fie condusa de gruparea  intitulata „Noua Ordine Mondiala” vom fi condusi de catre chinezi.

Insa rasa galbena nu este decat o marioneta in mainile celor puternici care se vor folosi cu viclenie de acest paravan pentru a-si duce la indeplinire planurile.

In cateva puncte va vom prezenta sinteza discutiei pe care muribundul a avut-o cu pastorul Lindsey Williams.

  • Atacul Iranului va fi paravanul inceperii unui nou conflict militar de proportii, care va duce la izbucnirea Celui De-al Treilea Razboi Mondial. In aceasta lupta vor intra  mai multe tari ale globului si in felul acesta noua conflagratie mondiala se va generaliza facand milioane de victime.
  • Dolarul american va ajunge la pamant. Totodata, la scurt timp dupa aceea, si celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece Elita mondiala vor introduce o noua Moneda UnFica globala. Aceasta noua Moneda Unica globala va aparea la scurt timp dupa ce atat dolarul american, cat si moneda euro vor cadea.
  • Lumea asa cum o stim acum va fi complet diferita pana la sfarsitul deceniului.

„In cel mai scurt timp, chinezii vor fi cei mai puternici”. China va fi unealta docila prin care se va urmari intronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atat liderii, cat si populatia Americii vor fi redusi la un statut inferior, care poate fi asemanat cu statutul actual al Lumii a Treia.

  • Actualmente China detine 90% din toate mineralele rare ale pamantului si utilizeaza felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc. Putini stiu ca la ora actuala China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevarat. La ora actuala SUA se afla la mila Chinei!
  • Elitele alcatuiesc guvernul negru din umbra. Impreuna cu globalistii, ele doresc sa declanseze o criza de mari proportii in Orientul Mijlociu in urmatoarele cateva luni.
  • Banca Goldman Sachs impreuna cu City Bank si FMI se focalizeaza deja asupra Iranului. Aceste banci se dedau la felurite manevre murdare din culise, cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu, inainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de catre Elita mondiala sa atace.

Trebuie, de asemenea, sa fiti constienti de faptul ca SUA si Europa au vandut de curand computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitura marsava in mod abil premeditata.

  • O declaratie naucitoare: „De curand, ELITA au decis ca trebuie sa ne descotorosim cat mai repede de Dumnezeu si de tot ceea ce se manifesta prin El pe aceasta planeta, pentru a introna neintarziat Noua Ordine Mondiala”.
  • Acest magnat a spus ca „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) inseamna, inainte de toate, perversitate multipla si totala care trebuie sa fie acceptata ca un mod normal de viata de catre toti locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia si sexul animalic, abject si lipsit de afectivitate sau iubire trebuie sa predomine in cel mai scurt timp pe aceasta planeta.

Pentru aceasta, elitele au decis ca mai intai trebuie sa implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmarind sa ii nauceasca pe oameni si sa ii faca sa nu ii mai intereseze iubirea, care trebuie, in viziunea lor satanica, sa fie inlocuita doar cu sexul.

Ei se gandesc sa actioneze in modul acesta abject si pervers deoarece si-au dat seama ca nu il pot aduce pe „Mesia Diavolului” („Devil’s Mesia”) acolo unde va exista un popor drept, care crede in Dumnezeu si care respecta in continuare valorile spirituale si morale”.

  • Cei care vor sa conduca planeta fac presiuni pentru a institui o asa-zisa religie unica a lumii (One World Religion) si pentru aceasta creeaza organizatii fantoma cum ar fi Consiliul National al Bisericilor, care este finantat din umbra chiar de catre aceste organizatii satanice , cum ar fi fundatiile evreilor Rockfeller, Carnegie si Ford.

Sursa: cultural.bzi.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.