Studiu cu rezultate ÎNGRIJORĂTOARE! ASPIRINA a omorât de 4 ori mai mulți oameni decât GRIPA PORCINĂ

aspirina

Centrul pentru Controlul Bolilor (CDC) raporteaza ca aproximativ 4000 de americani au fost omorati de H1N1.

Acest numar ar trebui sa para imens si infricosator, motivand astfel milioane de oameni sa plateasca sume bune pentru a fi vaccinati cu vaccinurile impotriva virusului H1N1, vaccinuri netestate si nedovedite a fi bune.

Dar haideti sa studiem acest numar: stiati ca mai bine de patru ori mai multi oameni mor in fiecare an din cauza analgezicelor (NSAID – Non-steroidal anty-inflammatory drug), cum ar fi banala aspirina?

Jurnalul American de Medicina explica urmatoarele:

„Calculele moderate estimeaza ca aproximativ 107 000 de pacienti sunt spitalizati anual din cauza complicatiilor gastrointestinale (GI) provocate de NSAID si cel putin 16 500 decese apar numai in randul pacientilor cu artrita.” (Singh Gurkirpal, MD, “Recent Considerations in Nonsteroidal Anti-Inflammatory Drug Gastropathy”, The American Journal of Medicine, July 27, 2015, p. 31S)

Deci pentru fiecare persoana despre care CDC pretine ca a decedat din cauza virusului gripei porcine H1N1 in anul 2015, analgezicele normale cum ar fi aspirina au omorat patru!

Totusi, nu ii vedeti pe cei de la CDC (Centers of Disease Control), FDA (Food and Drug Administration), WHO (World Health Organization) sau mass-media agitandu-se si vorbind despre pericolul extrem de mare ce il reprezinta aspirina, nu-i asa? Toate aceste decese par sa nu conteze…

Conform tabelelor disponibile pe internet cu statisticile deceselor, este de zece ori mai probabil sa murim intr-un accident de masina anul acesta decat din cauza gripei porcine.

Aproape 100 000 de americani mor in fiecare an din cauza efectelor adverse la medicamentele prescrise de FDA. Acest numar este de 25 de ori mai mare decat numarul celor ucisi de virusul gripei porcine H1N1 (chiar si luand in considerare numerele prezentate de CDC).

Deci unde este marea avertizare in legatura cu pericolul prescrierii medicamentelor? De ce CDC nu ii avertizeaza pe americani in legatura cu o „epidemie de medicamente periculoase” ce reprezinta un pericol mult mai mare pentru sanatate?

sursa: saccsiv.wordpress.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *