Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Terifiant! Poate nu crezi în Dumnezeu, dar iată mărturii ale unor oameni care au avut de-a face cu diavolul! Apariții înfricoșătoare ale diavolului în România

diavol blestemat

„Cand esti la oras, diavolul vine sub diferite chipuri: un prieten, o carte, o femeie, un dusman; cand esti in singuratate, vine personal”, Părintele Ilie Cleopa.

Aparitii misterioase ale Diavolului in Romania

Satul blestemat Silistea Buciumeni este un sat de munte blestemat sa arda vesnic. Pentru ca incepind cu anul 1911, nu a fost casa care sa nu fi ars. Oamenii spun ca flacarile apar de nicaieri, ca se despica pamintul si limbile de foc ies din adincuri, distrugind totul in calea lor, neputind fi stinse de apa. Pentru fiecare foc distrugator, pentru fiecare casa arsa sau hambar distrus, oamenii au pus in curte o cruce.

Ca sa se stie ca acolo a fost focul ucigas si cine stie, poate in speranta ca focul nu va reveni. Sunt pline curtile oamenilor de cruci. Cei batrini isi aduc aminte ca napasta a pornit din senin, din cauza unui preot despre care se spunea, pe ascuns, ca s-ar ocupa cu lucruri nu tocmai curate si ca ar tine slujbe in cinstea Satanei.

Apoi, intr-o zi, in timpul slujbei, din senin, preotul a inceput sa-i blesteme pe oameni: ”Arza-v-ar focul sa va arza… sa putreziti in cel mai intunecat colt al Iadului si focul cel vesnic sa va mistuie… sa nu va bucurati de bucate, asa cum nu ma bucur eu si piatra de piatra sa nu ramina din satul asta ci numai foc si scrum si cenusa.

Sa nu aveti parte de iertare si Diavolul sa va bata la poarta in clipa mortii si-n loc de mir si aghiazma sa aveti parte doar de foc si pucioasa… Si neam de neamul vostru sa nu cunoasca bucuria iubirii ci numai flacarile durerii si jalea…” Se spune ca in momentul blestemului, vintul s-ar fi iscat din senin si ar fi smuls usile de la biserica. Incotro au fost duse nimeni nu stie sa spuna, pentru ca nu au mai fost gasite niciodata.

Nori negri s-au aratat deasupra satului si fulgerele au inceput sa loveasca biserica. Au luat-o oamenii la fuga care incotro, spre casele lor, iar preotul a ramas mai departe in biserica, boscorodind si blestemind continuu, de parca isi pierduse mintile.

Citiva au mai apucat sa vada cum un fulger a aprins biserica si cum lemnul s-a aprins de jos in sus, nu de sus in jos, cum ar fi fost normal. Trei zile si trei nopti au stat norii deasupra satului si nimeni nu a avut curajul sa se apropie de biserica. Si-n tot acest timp biserica a ars si cenusa a fumegat, imprastiind un miros greu, de pucioasa. In a treia zi soarele s-a aratat din nou si oamenii si-au facut cruce si au mers sa vada ce s-a ales de biserica.

 Au mai gasit la fata locului numa o cruce de lemn, intoarsa in jos, cu niste litere ciudate scrise pe ea. La citeva zile dupa ce biserica a ars in marginea satului a aparut un ciine mare, negru, fara stapin. Nu au avut oamenii cum sa il alunge, pentru ca nimenea nu indraznea sa dea in el. Toti erau convinsi ca este Satan care venise sa-si pazeasca satul ce-i fusese dat de preot prin blestemul lui.

De atunci, oriunde apare ciinele cel negru, gospodaria respectiva este lovita de foc. Unii spun ca l-ar fi auzit vorbind cu o voce grea, cavernoasa dar ca nu au inteles nimic din ceea ce spunea. De peste 90 de ani ciinele isi face aparitia din cind in cind si de fiecare data gospodaria respectiva este lovita de foc. Cu toate astea, oamenii nu pleaca de acolo, ca si cind o vointa mai puternica decit a lor ii tine pe loc.

Satan, stapanul uitat al Pamintului

Desi se vorbeste prea putin despre ele, sectele satanice sunt tot mai bine organizate si si-au inceput lupta nevazuta impotriva credintei celei adevarate. Buni psihologi, liderii acestor secte se folosesc de slabiciunile oamenilor si interpreteaza textele sfinte, inclusiv Biblia, dupa cum o cer propriile interese. Mai mult, ofera doritorilor un trai bun nu doar dupa moarte, ci din chiar aceasta viata.

Ce le cer adeptilor lor? Doar sa-si traiasca viata asa cum vor si sa-l cinsteasca pe Satan. Sectele sataniste sustin ca ele lupta pentru a restabili credinta a ceea ce considera ei „adevaratul stapin al Pamintului”. Conform traditiilor sataniste, Satan ar fi imparatit peste Pamant in urma cu citeva mii de ani. Puterea sa ar fi fost uzurpata de Dumnezeul crestinilor si de Mintuitorul Iisus. Despre Biblie insasi se spune ca ar fi dedicata diavolului, cel putin in partea sa cu Vechiul Testament.

Pentru ca acolo, cititorul vede chipul unui Dumnezeu crud, razbunator, care pentru fiecare iertare pe care o da solicita anumite sacrificii din partea oamenilor si care blesteama semintiile pentru mai multe generatii. „Acesta este stapinul adevarat al Pamantului, imparatul pe care multi l-au uitat. Iisus nu este decit un uzurpator, un individ care le cinta in struna oamenilor, stiind ca acestia sunt caractere slabe.

Pentru ca ce Creator ar permite creatiei sale sa-si faca rau unii altora si chiar sa se ierte pentru ceea ce fac? E clar ca numai cel care nu a participat la actul creatiei poate ierta cu atita usurinta distrugerea unei creatii care s-a faurit cu truda si singe”, sustine R. T., liderul unei secte sataniste. „Cind l-a creat pe om, Satan l-a facut din Pamant. A picurat singe din singele sau si a suflat peste el ca sa-i dea viata. Din cauza asta singele este cel mai important element al corpului, din cauza asta omorul este cea mai odioasa crima si nu poate fi iertata”. Conform principiilor sataniste, singurii care stiu adevarul sunt evreii, cei care nu l-au recunoscut pe Iisus ca Mantuitor.

Cat priveste minunile savirsite de Iisus, se spune ca la vremurile respective faceau parte din viata cotidiana, oamenii fiind cunoscatorii unor secrete acum uitate. Doar propaganda religioasa i-a atribuit puteri speciale si care, in realitate, nu erau apanajul unei singure persoane ci de ea beneficiau toti vrajitorii si magicienii. „Evreii au fost singurii care stiau ca iisus este un vrajitor impostor care si-a luat numele de Fiu al lui Dumnezeu. Si de aceea nu l-au recunoscut

Marele preot este… minor

De cele mai multe ori, diavolul apare sub forma unor animale fioroase, dar nu o data, Ingerul Intunericului s-a aratat oamenilor in toata puterea sa, dindu-le sfaturi si porunci, pregatindu-i pentru timpurile care vor veni. O alta secta are lider spiritual un copil de nici 9 ani, care a fost ales de diavol pentru a-i duce poruncile catre oameni. Printul Intunericului i s-a aratat micutului cind acesta era in clasa I.

“Mergeam spre scoala. Era dimineata si intirziasem. La un moment dat, in fata mea a aparut un domn imbracat in negru, inalt, puternic. Am crezut ca vrea sa ma intrebe ceva si m-am oprit, dar cind m-am uitat la el mi s-a facut frica. Avea asa, niste ochi galbeni care straluceau si vorbea putin ragusit.”

La inceput, copilul s-a speriat, dar nu a putut sa fuga. Ceva parca il tintuise in ochi. Strainul l-a intrebat daca el crede in Dumnezeu. Cand copilul a spus ca da, l-a intrebat de ce crede in cineva pe care nu l-a vazut niciodata. Apoi a inceput sa vorbeasca urat despre Dumnezeu. Spunea ca Dumnezeu este hain, ca este un stapin rau, care da numai boli si durere, ca a fost atit de rau incit si-a sacrificat copilul, nu a vrut sa-i ajute si l-a lasat sa moara.

“Spunea ca un Tata care si-a lasat copilul sa moara nu merita dragostea oamenilor. Si cred ca avea dreptate. Si mi-a mai spus ca si el e tata la mai multi copii si ca niciodata nu si-a lasat copiii sa fie batuti de altii si i-a ajutat. Ca lumea e rea si il condamna degeaba, ca el nu are coarne si coada cum spun preotii care sunt nise mincinosi ordinari… Mi-a spus ca ma asteapta si ca o sa aiba grija de mine, ca el ma iubeste si ca nu trebuie sa ma tem de nimic atita vreme cit el ma va ocroti.”.

Asta se intimpla in urma cu circa doi ani. De atunci, copilului i s-a aratat de mai multe ori diavolul si de fiecare data i-a vorbit de planurile lui de recucerire a lumii. Spunea ca Dumnezeu nu merita o lume atit de frumoasa si ca Dumnezeu nu-i iubeste pe oameni, altfel nu ar lasa sa se petreaca atitea nenorociri in lume, atitea razboaie, crime, boli, foamete. De doi ani de cind i s-a aratat diavolul, micutul si-a convins parintii sa se inchine acestuia. La ora actuala tine ritualuri in templul ridicat special in cinstea lui Lucifer, iar cei aproape 200 de membri, sustin ca in timpul ceremoniilor, micutul pare transpus, iar vocea sa este a unui om matur.

Intoarcerea Satanei

In localitatea Muntenii Buzau, doua fete au capacitati iesite din comun. Desi localnicii spun ca sunt doar nebune si rele, parapsihologi români si cei straini afirma ca in cele doua gemene s-ar fi intrupat Raul insusi. “Ca sa ajunga iar pe Pamint, Diavolul trebuie sa iasa din temnita unde l-a bagat Dumnezeu. Si asta o poate face doar printr-un suflet nevinovat, intrupat intr-un corp de copil” sustine Richard Doodley, un englez care s-a ocupat de caz. Englezul sustine ca România este o tara fascinanta din punct de vedere energetic si ca niciodata nu se pot face previziuni pe termen lung.

Cind a venit in România sa verifice spartura energetica din zona Ialomitei. Surprizele s-au tinut lant. Mai intii, masuratorile s-au dovedit imposibil de efectuat din cauza modificarilor continue a liniilor de forta. Apoi masuratorile au aratat existenta unui punct de forta iar graficul masuratorii era sub forma unei sinusoide, “ lucru foarte rar intilnit si care se petrece doar in zonele perturbate extern. Stii, ca si cind ai lovi succesiv o bucata de tabla cu un baros, din loc in loc, cautind punctul cel mai slab.

Asta se intimpla si acolo. Ceva sau cineva, incerca sa gaseasca o poarta de trecere.” Apoi, cind barbatii s-au apropiat de copii, entitatea din fata a inceput sa vorbeasca in limba vechilor celti si sa rida de neputinta lor, de faptul ca au ajuns prea tirziu ca sa-l mai poata opri.

Un fost preot il venereaza pe Lucifer

Numarul vrajitorilor, al descintatorilor si al altor practicieni de magie il depaseste cu mult pe cel al preotilor crestini. Numarul celor care merg la acestia sa ceara ajutorul Diavolului il depaseste pe cel al oamenilor care merg la biserica. Numarul celor care injura cu “Du-te dracului!” sau “Lua-te-ar dracu” sau “Duca-se dracului”, este mult mai mare decit al celor care spun “Doamne ajuta”. Diavolul este prezent la fiecare pas, in viata de zi cu zi. Si atunci lumea a cui este?!

       T. N. are 46 de ani. A terminat doua facultati, Universitatea si Teologia si a practicat mai bine de sase ani ca si preot. Apoi, dintr-o data, au aparut schimbarile. A inceput sa le vorbeasca oamenilor despre diavol, cu evlavie si respect. Spune ca dupa ce a studiat teologia si mai ales istoria crestinismului, a ajuns la o concluzie: anume ca adevaratul crestinism ar fi reprezentat de Satan.

“Domnilor, crestinii au furat, pur si simplu ritualurile care se practicau de mii de ani si au inlocuit doar numele sfintilor vechi cu ai propriilor sfintiLucifer nu trebuie hulit asa cum se face, pentru ca el a vrut doar ce e mai bun pentru oameni si pentru ingeri. Lucifer iubea libertatea si nu a putut suporta incatusarea semenilor sai. El a vrut ca toata lumea sa aiba dreptul sa evolueze mereu, ca fiecare sa poata avea acces la cunostintele universale. Lui Dumnezeu nu i-a placut asta si a incercat sa-l distruga. Dar Lucifer era iubit si atunci s-a iscat marele razboi al ingerilor, care nu s-a terminat nici acum.

De atunci tot incearca Lucifer sa-i descatuseze pe oameni, sa-i elibereze de un Dumnezeu crud si care nu te ajuta decit daca mergi la biserica si faci o gramada de lucruri. De ce nu poti, pur si simplu, sa traiesti cum vrei? De ce trebuie sa o faci cum ti se spune? Unde este libertatea de credinta?”

Dupa ce a fost scos din cinul preotesc, T.N. s-a dedicat trup si suflet noului sau stapin, Lucifer. Casa sa de la tara a transformat-o intr-o biserica dedicata Diavolului. Explica tuturor celor interesati ca Satan este de fapt adevaratul Mintuitor al omenirii si nu Iisus si ca Lucifer este protectorul oamenilor si singurul Dumnezeu caruia ar trebui sa i se inchine. Este convins ca nu va trece mult timp pina cind Satan isi va ocupa locul pe care-l merita printre oameni.

“Ofensiva crestinismului impotriva lui Satan a inceput. Se construiesc biserici dupa biserici, nu pentru ca oamenii sunt mai credinciosi ci pentru ca preotii incearca sa limiteze puterea Diavolului care creste continuu. Pentru ca stapinul Pamantului e pe cale de a se intoarce acasa si atunci oamenii se vor elibera de jugul religios”. N.R. Ultimii ani au inregistrat un regres al crestinismului. Adevarata credinta a pierdut tot mai mult teren in fata unor credinte pagine, multe de sorginte satanica.

Au reinviat credintele in zeii de demult, iar adoratorii lui Satan se inmultesc pe zi ce trece. Motivul este simplu: intr-o lume rigida, in care oamenii trebuie sa se supuna unor canoane laice si bisericesti, oamenii se indreapta catre cel care le promite ca pot duce viata pe care si-o doresc, fara sa se chinuie si fara promisiuni ca totul va fi bine abia dupa plecarea din aceasta viata. Oamenii s-au saturat de reguli, de legi, de principii, de o viata ordonata, planificata. Iar Satan, din coltul intunecos in care l-a aruncat judecata Domnului, a vegheat si se foloseste de slabiciunile omenesti. Razboiul nevazut a fost declansat in toata grozavia lui.  Focul din iad s-a intetit si ii asteapta pe cei slabi, pe adeptii diavolului.

sursa:Eliszar

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.