Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

Testul care scoate la iveală cele mai mari temeri ale tale

foto: www.Vrajitorul.us

În caz de pericol, frica este un răspuns natural al minții umane. Dar dacă avem o povară emoțională pe care o purtăm în mintea noastră, psihicul nostru poate să asocieze lucruri bizare cu un anumit tip de pericol.

Fotografia de mai sus face parte dintr-un test de psihanaliză pentru cele mai ascunse temeri ale subiectului. Așadar, încearcă să răspunzi cât mai sincer la întrebarea „Ce vezi prima dată în această imagine?”, apoi citește interpretarea în cele ce urmează:

Fetița

Dacă primul lucru pe care l-ai observat privind această imagine este o fetiță, fricile tale sunt legate de niște experiențe din copilărie. Traumele din copilărie se pot transforma la maturitate în viciu, dependență sau dorințe neadecvate. Bineînţeles, evenimentul ce serveşte ca sursa acestei frici poate să se fi întâmplat nu doar în copilărie, dar şi cât timp te-ai aflat în pântecele mamei.

Fluturele

Deși de cele mai multe ori fluturele are înțeles pozitiv, acest simbol are și o „traducere” întunecată. În interpretarea viselor, fluturele semnifică noi începuturi. Dacă fluturele este primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine, înseamnă că cea mai mare frică a ta este de moarte sau de a nu te bucura de anumite oportunități pe care le primești.

Căpșuna

Căpşuna reprezintă inima sau iubirea în unele interpretări. Există o legendă care spune că moartea lui Adonis a făcut-o să plângă neîncetat pe zeiţa Venus, iar fiecare lacrimă care cădea pe pământ se transforma în căpşună. Dacă fructul este primul lucru zărit de tine în imagine, înseamnă că ai o iubire foarte mare de oferit, însă îţi este foarte frică să o dăruieşti cuiva din cauză că există posibilitatea să te trădeze.

Păianjenul

Această mică insectă ne avertizează în legătură cu posibilele pericole din jurul nostru. Păianjenul simbolizează teama de un mediu nesigur. Dacă acesta este primul lucru observat, înseamnă că mediul în care eşti şi în care îţi desfăşori activitatea nu îţi oferă suficientă siguranţă. Mereu eşti cu ochii în patru după detalii şi găseşti ceva periculos chiar şi în cele mai sigure locuri. Anxietatea sau atacurile de panică fac parte din viaţa ta.

Copacii

Cea mai bună psihanaliză se bazează pe localizarea copacului pe care subiectul îl desenează pe hârtie. Arborele simbolizează de obicei originea și rădăcina. În cazul în care copacii reprezintă primul lucru pe care l-ai văzut în această imagine, înseamnă că te temi de instabilitatea emoțională. Ţi-e frică să accepţi anumite părţi din tine şi îţi dezvolţi o identitate diferită în jurul celorlalţi de cea reală.

Jucăriile de pluș

Când eram copii, cel mai bun prieten al nostru, cu excepția copiilor cu care ne jucam, era ursulețul de pluș. Obișnuiam să îl îmbrățișăm, să îi vorbim și chiar să dormim cu el. De obicei, jucăriile de pluș ne dau un sentiment de siguranță și încredere, însă cele din imaginea de mai sus au o simbolistică aparte. Arată că îți este teamă să ai temeri. Te-ai speriat și nu a fost nimeni care să îți spună că totul va fi bine, iar acum ai probleme și nu poți depăși acest moment. Fie te-ai transformat într-o persoană care nu poate avea încredere în nimeni, fie într-una care nu poate sta singură.

Sursa: ziarulnational.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.