Unde se oprește LĂCOMIA?! Mai mulți doctori mărturisesc că au diagnosticat oameni SĂNĂTOȘI cu cancer în mod INTENȚIONAT pentru propriul profit

bald-woman1

Lumea in care traim se invarte in jurul banilor, iar industria medicala nu se abate nici ea de la aceasta regula. Exista, de exemplu, chiropracticieni care recurg la interventii complet inutile in urma accidentelor auto, doar pentru a incasa suma maxima de pe urma asigurarilor.

Desi interventiile nu sunt daunatoare pentru pacienti, practica umple buzunarele medicilor, chiar si de pe urma unor leziuni imaginare care sunt puse pe seama accidentelor.

Daca unele practici de acest fel nu pun in pericol viata oamenilor, alteori medicii se joaca pur si simplu cu sanatatea si viata pacientilor. Cu totii cunoastem efectele nocive ale chimioterapiei si radioterapiei si, cu toate ca adeptii medicinei conventionale neaga acest lucru sus si tare, rata de vindecare reala este sub 5 la suta.

Bineinteles, industria cancerului comunica cifre mult mai linistitoare, luand in calcul si numarul pacientilor care supravietuiesc pe o perioada de cinci ani de la diagnosticare, sau cazuri de remisie temporara. Oricum, chiar si cu aceste cifre masluite, tot ramane evident faptul ca sunt prea putini cei care supravietuiesc cancerului si ca, atunci cand supravietuiesc, starea de sanatate a bolnavilor de cancer este compromisa ireparabil.

Mai exact, decesele din timpul chimioterapiei sau radioterapiei sunt atribuite bolii, si niciodata tratamentelor, desi este evident faptul ca aceste terapii subrezesc sanatatea pacientilor tratati, sau pot chiar sa ucida.
Industria cancerului ar avea mult de suferit daca nu ar exista asigurari care sa acopere cheltuielile scandalos de mari, pe care putini oameni si le pot permite.

La polul opus, alte tratamente mult mai putin costisitoare, dar mult mai eficiente impotriva cancerului, nu sunt acoperite de asigurare in Romania si nu numai. Potrivit statisticilor, in decurs de numai 10 ani, veniturile medicilor oncologi au crescut cu peste 85 la suta, cu toate ca numarul pacientilor pe care ii au in ingrijire a crescut cu doar 12 la suta.

Din pacate, se pare ca testele de cancer menite sa sprijine interventiile in stadiile incipiente de boala pot contribui, chiar ele, la dezvoltarea de cancere, avand in vedere ca mamografiile si analizele PSA (antigen specific prostatic) se pot solda adeseori cu leziuni interne de diverse tipuri. Prin urmare, un medic lipsit de scrupule ar putea sa profite nestingherit de pe urma asigurarii prin administrarea de medicamente chimioterapeutice agresive unor pacienti de cancer care nu ar avea nevoie de aceste tratamente sau, de ce nu, unor pacienti care nici nu sufera de cancer.

O practica frecventa de acest gen consta in mentinerea unei doze soc de chimioterapie sau radioterapie in combinatie cu doze mari de morfina pentru pacientii in varsta, care oricum nu ar mai avea prea mult de trait. Fara indoiala, factura medicala ia directia companiilor de asigurari medicale.

Articolul „Pacientii cu cancer terminal sunt mulsi si de ultimul banut”, (Dying Cancer Patients are Being Milked of Every Last Dollar) redactat de jurnalistul Tony Isaacs, vorbeste despre declaratiile publicate in „Jurnalul de oncologie” si „Revista terapiei cancerului”, care sustin ca unul din cinci pacienti aflati pe moarte primeste chimioterapie cu doua saptamani inainte de a muri, in timp ce o treime din pacientii cu cancer terminal nu sunt trimisi la azil decat atunci cand mai au doar cateva zile de trait.

Isaacs a relatat inclusiv faptul ca, pe teritoriul statului Virginia, 25 la suta din cheltuielile Medicare se ivesc in ultima luna de viata a pacientilor.

In acelasi timp, 91 la suta din pacientii cu cancer in faza terminala primesc tratamente cu radiatii, si multi dintre ei mor in chinuri groaznice din cauza terapiei administrate cu mult inainte de a incheia cura prescrisa.

La modul cum stau lucrurile, se pare ca, atat timp cat aceasta practica le va aduce profit, medicii vor continua sa indoape pacientii varstnici pe moarte cu medicamente toxice si sa ii expuna la radioterapii agresive. Mai grav, multi dintre acesti pacienti sunt descurajati sa solicite tratamente alternative mai putin nocive si, de ce nu, poate mai eficiente.

In plus, mai ales cand este vorba de varstnici, serviciile societatiilor de asigurari medicale sunt exploatate fara menajamente, chiar daca politica lor de asigurari de sanatate nu acopera, de regula, toata suma grasa ceruta de oncologi pentru „serviciile” acordate. Iar ceea ce ramane nedecontat de asigurare cade, evident, pe umerii pacientului sau familiei acestuia.

Exemple de cazuri reale de fraudare a serviciilor de asigurari medicale

Dr. Sayed Mohammed, un medic oncolog pensionat, dupa ce a observat in ultimii zece ani de activitate aceasta tendinta delictuoasa in randul colegilor sai de breasla, a declarat ca „Multi dintre acesti medici lipsiti de scrupule se comporta asemenea unor afaceristi lacomi. Singura diferenta este ca ne incredintam sanatatea si viata pe mainile lor, fara sa-i punem vreodata sub semnul intrebarii, ceea ce ne expune unor pericole uriase”.
In anul 2014, dr. Farid Fata din Michigan a fost deconspirat pentru o fraude savarsita la inceputul anului in curs..
In mod surprinzator, medicul a recunoscut ca a diagnosticat gresit cu cancer, in mod intentionat si abuziv, oameni relativ sanatosi, pentru a profita de pe urma vanzarilor de tratamente chimioterapeutice. Pe o perioada de mai bine de sase ani, dr. Fata a avut in ingrijire un numar de 1.200 de persoane si a primit nici mai mult nici mai putin de 62 de milioane de $ de la societatiile de asigurari medicale. Cu toate acestea, cuantumul total al sumelor facturate si inaintate de el catre acestea depaseau suma de 150 de milioane de $!
Avocatul federal Barbara McQuade a declarat ca intentioneaza sa ceara inchisoare pe viata pentru Fata, intrucat acest caz de fraudare a serviciilor de asigurari de sanatate este cel mai grav caz de frauda intalnit in toata cariera ei si, potrivit spuselor acesteia, „intrece orice limite”. McQuade a adaugat ca Fata nu numai ca a escrocat guvernul, ci a si pagubit, inselat si compromis sanatatea a numerosi pacienti.

sursa: http://www.secretele.com/

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *