Vimana, avionul vechi de mii de ani. Textele descriu un avion nuclear

foto: saofanon.wikia.com

Avionul vechi de mii de ani

India a fermecat o lume-ntreaga.

De la noi, cele mai bune exemple sunt Eminescu si Eliade, care s-au contopit cu cultura indiana, cautand niste raspunsuri. Scrierile vechi sanscrite sau hindu contin informatii pretioase din toate domeniile, de la astronomie si pana la matematica.

Anumite texte, vechi de mii de ani, vorbesc despre Vimana, o masinarie capabila sa zboare.

Exista planuri detaliate, studii despre energia nucleara, despre electricitate, despre vortexuri cu ioni si invizibilitate. Poate ar trebui sa ne uitam in trecut ca sa mergem spre viitor?

Mai mult ca sigur. Textele descriu un avion nuclear, lucru imposibil pentru acele timpuri. Cu toate acestea, exista informatii despre Mohenjo-Daro, un oras care a fost ras de pe fata pamantului acum 3000 de ani.

Studiile moderne au aratat ca acolo exista un nivel inalt de redioactivitate, iar oasele gasite sunt incarcate cu nivele mult mai mari fata de cele de la Hiroshima sau Nagasaki. Sa fi avut popoarele vechi de-a face cu energia nucleara?

sursa: gorj-domino.com

loading...

De asemenea, ai putea dori...

1 răspuns

  1. Gheorghe Trusculescu spune:

    Decat sa se cheltuiasca sume astronomice pentru inarmari inutile, ar fi cu mult mai bine sa se investeasca in domeniul cercetarii civilizatiilor stravechi, al studierii cu mare atentie a multiplelor si ciudatelor obiecte descoperite in diferite colturi ale lumii, a explorarii subsolului planetei sau in cazul adancurilor submarine.Poate ca rezultatele s-ar lasa asteptate mai mult decat s-ar dori, dar macar ar fi un inceput, cu consecinte benefice pentru intreaga omenire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *