Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Aceasta va fi una din legile unei eventuale Europe musulmane. Imamul unei moschei din Danemarca şochează

aarus imam

Imamul moscheii Grimhoj din orasul danez Aarhus (al doilea ca marime din Danemarca, dupa capitala Copenhaga) a cerut lapidarea femeilor care comit adulter.

Cazul a atras critici vehemente si cresterea numarului danezilor care solicita inchiderea respectivului lacas de cult, unul destul de controversat, relateaza luni thelocal.dk.

Inregistrarile cu o camera de filmat ascunsa il arata pe Abu Bilal Ismail, imam la moscheea Grimhoj, predand elevilor ceea ce el considera a fi pedeapsa adecvata pentru adulter.

„Daca o femeie maritata sau divortata este implicata intr-un pacat trupesc si nu este virgina, atunci ea trebuie sa fie omorata cu pietre. Daca cineva le incalca mariajul, fie ca este vorba de un barbat sau o femeie, ele comit adulter si trebuie sa fie lapidate. Daca femeia este virgina, pedeapsa este biciuirea”, afirma imamul Abu Bilal Ismail.

Pe aceeasi inregistrare acesta poate fi vazut cum pledeaza pentru o politica vindicativa, pe principiul ”dinte pentru dinte, ochi pentru ochi”. ”Daca cineva ucide un musulman, atunci acea persoana trebuie omorata”, sustine imamul, care adauga ca oricine isi abandoneaza religia ar trebui ucis.

Nu este prima data cand acest imam este inregistrat video in timp ce are un discurs incitator la ura si intoleranta. Intr-o inregistrare din iulie 2014 el apare rugandu-se la Allah sa-i ”distruga pe evreii sionisti”.

Insasi moscheea Grimhoj este una controversata. In septembrie 2014, lacasul de cult a tinut primele pagini ale presei internationale dupa ce si-a declarat sprijinul pentru gruparea jihadista Statul Islamic, iar in ianuarie anul trecut directorul centrului religios si cultural de pe langa moschee, Osama el-Saadi, a afirmat: ”Vrem ca (gruparea) Statul Islamic sa ajunga sus. Vrem un Stat Islamic in lume”.

”Nu am mai auzit oameni in Danemarca care sa predice astfel de lucruri. Acestea nu isi au locul aici. El (imamul Abu Bilal Ismail) nici macar nu apartine Danemarcei”, a reactionat ministrul danez al integrarii si imigratiei, Inger Stojberg.

Politia din regiunea Iutlanda de Est a anuntat pe Twitter ca va ”ancheta comentariile imamului Abu Bilal Ismail pentru a vedea daca este vorba despre o situatie care atrage pedepse’.

sursa: frip.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.