Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sănătate

Acest amestecul din miere și nuci te scapă de acnee, colesterolul mărit sau nodulii tiroidieni

nuca_detaliu_mare

Sănătatea este ce mai importantă, iar înainte să fim nevoiți să apelăm la medicul specialist în cazul în care ne îmbolnăvim, putem preveni anumite boli cu tratament naturiste. Delicioase și gustoase, anumite alimente biologice pot ajuta foarte mult organismul.

Mierea în combinație cu nucile fac minuni asupra corpului uman, care se păstrează tânăr și sănătos. Pentru funcționarea bună a creierului, pentru mișcorarea nodulilor tiroidieni sau imunitate este ideal să consumați o linguriță cu miere și nuci pe stomacul gol.

Probabil ați tot auzit de aceste leacuri băbești care până de curând nu erau interesante, însă de când s-a lansat ”moda” bio/vegan, majoritatea oamenilor vor să cumpere numai produse naturale și să consume alimente care le dau energie și suplinesc vitaminele din farmacii. În acest articol vom vorbi despre mierea și nucile, care aduc o mulțime de beneficii organismului uman. Mai întâi să spunem cum influențază fiecare corpul, iar apoi vom trece la bolile pe care le puteți preveni și chiar trata dacă, în fiecare dimineață, consumați pe stomacul gol o linguriță din această compoziție magică.

Mierea este foarte delicioasă și poate înlocui zahărul fără probleme. Este un produs natural care ajută organismul să lupte împotriva cancerului, afecțiunilor digestive și hepatobiliare, cardiovasculare, respiratorii, ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile infecșioase și de nutriție, cât și în afecțiunile cutanate și sanguine. Nu este, însă, recomandată persoanelor care suferă de obezitate, dibet zaharat, tulburări glicoregulatorii, insuficiență pancreatică exocrină și pentru pacienții gastrectomizați, cât și în anumite tulburări alergice.

Nucile sunt bogate în nutrienți esențiali, vitamine și minerale. Aceste fructe oleaginoase ajută pentru funcționarea mai bună a creierului, ajută memoria, combate insomnia, luptă împotriva depresiei, regenerează podoaba capilară, previne bolile cardivasculare, cancerul , îmbătrânirea prematură și te ajută să slăbești.

Amestecul din miere și nuci

Mierea și nucile, împreună, luptă împotriva mai multor boli, iar acest tratament naturist este considerat unul minune. Dacă vrei să scapi de acnee, oboseală, inflamații ale organismului, nodulii tiroidieni, artrită, răceli, colesterolul mărit sau gastrită și ulcer, atunci trebuie să consumi miere și nuci.

Ingrediente

  • 50 de grame de nuci
  • 100 de grame de miere

Preparare

Spală nucile și toacă-le mărut, după pune-le într-un borcan, iar apoi pui și mierea. Le poți lăsa la macerat, ori le poți consuma direct așa în fiecare dimineață pe stomacul gol. Dacă aveți probleme de sănătate și necesitați să luați pastile pe stomacul gol, în acest caz consumați amestecul din miere și nuci după ce luați pastila. Vă sugerăm să vă consultați cu medicul specialist înainte să începeți tratamentul naturist din miere și nuci.

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.