Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Beneficiile medicale ale Graviolei. Ce nu s-a spus despre acest fruct

graviola-1

În ziua de astăzi apar tot mai multe articole care prezintă beneficiile medicale ale Graviolei şi numeroase studii care se ocupă de investigarea acestora. În particular, pe lângă nenumăratele benefii pentru sănătate, se afirmă că ea are “efecte puternice de tratare a cancerului”.

Arborele Graviola creşte în America de Sud, mai exact în bazinul fluviului Amazon. De regulă are o înălţime de doar 5-10 m, dar conţine în interiorul său o adevărată bombă nutriţională.

Fructul său are un miez delicios, asemenea cremei, şi textura unui măr “spinos”, dar cea mai mare parte a substanţelor folositoare e concentrată în frunze şi scoarţă. Iată de ce ele de mii de ani erau consumate de către popoarele native din Amazon pentru tratarea a tot felul de boli, începând cu artrită şi terminând cu paraziţi şi probleme de stomac.

În afară de aceasta, se consideră că Graviola este “de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia” în ce priveşte distrugerea celulelor de cancer, fapt care face din ea un răspuns la una din cele mai devastatoare boli ale epocii noastre.

În timp ce proprietăţile fantastice de distrugere a cancerului au fost subiect de dispută în cadrul agenţiilor guvernamentale din SUA, Graviola s-a dovedit a fi o sursă bogată de beneficii pentru protejarea şi întărirea sănătăţii. Iată doar câteva dintre ele:

  • Întăreşte întregul sistem imunitar
  • Stimulează circulaţia sângelui
  • Conţine compuşi antioxidanţi activi, care încetinesc îmbătrânirea
  • Contribuie la drenajul limfatic

Contribuţia acestui super-fruct la îmbunătăţirea sistemului imunitar a fost confirmată de Food and Drug Administration (FDA), agenţie federală din SUA, dar această confirmare nu atinge şi efectele anti-cancer. Mai mult decât atât, agenţia guvernamentală a solicitat site’urilor care au distribuit astfel de informaţie să o şteargă din spaţiul public, în caz contrar urmând a fi penalizate drastic.

Chiar dacă FDA nu este de acord cu studiile care demonstrează potenţialul Graviolei de a distruge selectiv celulele de cancer din organism, un mare număr de oameni continuă să se trateze în acest fel. Aceste efecte anti-cancer au fost confirmate de cercetări independente, dar nişte studii complete pe termen lung asupra oamenilor încă nu s-au făcut pentru a confirma sau a infirma definitiv aceste proprietăţi.

Şcoala de Ştiinţe Farmaceutice din cadrul Universităţii Purdue a organizat cel mai mare şi aprofundat studiu asupra efectelor anti-cancer ale Graviolei, cercetând familia de substanţe numită annonaceous acetogenins.

Universitatea a investit în acest studiu milioane de dolari şi el în sfârşit a oferit nişte rezultate promiţătoare: compuşii s-au dovedit a fi inhibitori puternici ai creşterii celulelor de cancer, fără a atinge celulele normale în acelaşi timp. Aceşti compuşi din Graviolă s-au arătat funcţionali de asemenea împotriva celulelor de cancer rezistente la medicamente.

FDA şi cei care pun la îndoială acest studiu indică faptul că acesta a fost făcut în vitro, asupra celulelor de cancer aflat în epruvete şi nu în condiţii clinice reale.

Cu toate acestea nu poate fi pus la îndoială că Graviola este un medicament natural puternic, de aceea înainte de a decide să-l utilizaţi în scopuri medicinale, trebuie neapărat să vă consultaţi în prealabil cu medici specialişti.

Suplimenţi organici din Graviola

Pentru o perioadă îndelungată Graviola a fost folosită ca medicament complementar natural, deoarece are un potenţial vindecător imens.

Cu toate acestea, cele mai puternice forme de Graviolă s-au dovedit a fi cele crescute în condiţii naturale, în mediul lor firesc al pădurilor sălbatice din valea Amazonului, în detrimentul celor crescute în condiţii artificiale ca monocultură. O companie bună de la care puteţi cumpăra Graviola este RainTree, care de mulţi ani se ocupă de cercetarea ierburilor medicinale şi este prezentată adesea ca o autoritate în domeniu. O altă companie de acest fel este Amazon Therapeutic laboratories.

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sursa: sanatosi.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.