foto: Stiri Acasa – Acasa.ro

Apply Magic Sauce este o aplicatie dezvoltata de Centrul de Psihometrie al Universitati Cambridge. Aplicatia analizeaza paginile de Facebook pe care le urmaresc utilizatorii pentru a crea un profil psihologic al acestora.

In doar cateva secunde, aplicatia ofera date, mai mult sau mai putin precise, despre educatie, orientare sexuala, religie, trasaturi de personalitate, inteligenta si tot asa.

Curioasa, am incercat si eu aplicatia si am descoperit ca sunt o femeie in varsta de 27 de ani (adevarat), singura si absolventa de psihologie (fals). Chiar daca unele informatii nu au fost corecte, cele mai multe au fost foarte aproape de realitate. Intr-adevar, am o minte deschisa si o fire artistica, sunt relativ multumita de viata mea si imi place sa cred ca sunt mai inteligenta decat 89% din populatie (desi, cel mai probabil nu este asa).

Potrivit dezvoltatorilor, aplicatia nu poate fi 100% precisa, deoarece se bazeaza pe persoana pe care o construim online in functie de paginile pe care le urmarim si interesele noastre. Si, fiecare din noi vrea sa fie perceput drept fericit, inteligent si cool.

Puteti testa aplicatia aici.

Ati incercat aplicatia? Cum vi se pare?

sursa: yuppy.9am.ro