Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Adevăr sau șarlatanie? PREVIZIUNILE unei românce pentru 1000 de ani

A căutat explicaţii în cărţi, dar cea mai bună s-a dovedit a fi propria ipoteză. A trimis-o Academiei Române, dar i s-a spus să mai citească şi să revină. Ion Ţugui şi alţi pasionaţi de paranormal au fost impresionaţi de cunoştinţele de fizică şi astronomie ale braşovencei. Lenke a scris două cărţi: „Timpul şi misterele lui“ şi „Taina nerelevată de Einstein”. „Nu am dreptul să pastrez doar pentru mine aceste idei, privând umanitatea de ele“, mărturiseşte ea.

Ce va fi peste 3 zile

S-a născut în Braşov. Într-o familie de saşi. În 1945, tatăl ei şi o soră au fost deportaţi în Rusia. Sora s-a întors după 5 ani de muncă în mină. Tatăl ei a murit pe drum şi a fost aruncat din trenul de marfă. Nu i s-a găsit trupul. Lenke a început să-şi câştige banii singură. Viaţa nu i-a fost uşoară. Soţul ei n-a vrut copii. „M-am hotărât să-mi las bărbatul şi să păstrez copilul“, mărturiseşte Lenke. Avea 40 de ani când a devenit mamă. A fost contabila Fabricii de Şuruburi. Ieşită la pensie, s-a apucat să studieze fenomenele paranormale. „Ştiu dacă mi se va întâmpla ceva rău sau bun cu trei zile înainte“, spune femeia.

Capul lui Eminescu

Avea 17 ani când s-a speriat de un vis. Se făcea că era în faţa bustului lui Mihai Eminescu. Statueta a căzut de pe etajeră şi i s-a dezlipit capul. Încerca să-l lipească. A doua zi, poeziile pe care le trimisese unei reviste s-au întors cu mesajul: „Plagiezi frumos, încearcă producţii proprii“. A înţeles că destinul ei literar a fost decapitat. Peste câţiva ani a găsit într-un anticariat din Bucureşti chiar bustul care i se arătase în vis. Într-o săptămână a reuşit să publice primul volum.

Vise premonitorii

Prin anii ’60 a visat un şir de numere. Când s-a trezit reţinuse patru din ele. Voia să le joace la loto, dar n-a avut timp să cumpere bilete. Primele patru numere extrase erau cele visate. Ar fi câştigat o avere. În alt vis s-a văzut pe marginea propriului mormânt contemplându-şi crucea cu numele său. A doua zi era să moară. S-a agăţat de balustrada trenului aflat în mers. Dacă n-o ridica controlorul ar fi ajuns sub roţi.

Cu o seară înainte de a fi atacată de nişte criminali, a visat că se întâlneşte cu iubitul din tinereţe. Nu ştia că-i mort. O chema să treacă un prag. În a treia noapte, a acceptat. A doua zi a intrat în comă, lovită de cei doi tâlhari. A fost în moarte clinică. A văzut spiritul mamei sfătuind-o să se întoarcă în lumea celor vii. „Dacă nu mi-aş fi găsit o explicaţie, aş fi trăit sub teroare“, mărturiseşte Lenke.

 

Scenariu pentru 1.000 ani

Scenariul viitorului omenirii în mileniul III este sumbru. Acum suntem în prima etapă. Deja putem alege sexul urmaşilor. În etapa a II-a, femeia îşi va pierde rolul de mamă. Nu va mai naşte, embrionul fiind conceput şi dezvoltat până la naştere în laborator. Femeile vor deveni inutile, lumea va fi predominant masculină.

Etapa a III-a va fi marcată de homosexuali. Numai cei bogaţi îşi vor permite partenere reale, clone ale celor mai frumoase femei. În etapa a IV-a, ierarhia societăţii va fi stabilită genetic. Se va şti dinainte cine e intelectual, mecanic sau preşedinte. Vor dispărea grevele şi războaiele, pentru că vom face numai ce e bine, conform programului genetic. În ultima etapă, se va manipula gena vinovată de îmbătrânire. Vor fi ţinuţi în viaţă bătrânii experţi. Sfărşitul mileniului III va fi fără copii şi fără femei. Lenke nu crede că vom atinge ultima fază, Dumnezeu nu ne permite să fim nemuritori.

Românii, constructori de nave spatiale

Românii sunt pe placul lui Dumnezeu. „Nici nu ne prosternăm toată ziua ca orientalii, nici nu renunţăm la credinţă pentru o viaţă în desfrâu, ca occidentalii“, spune Lenke. În sângele ei curge sânge german, maghiar, italian şi românesc. Iată de ce ea a fost cea aleasă să poată explica enigmele umanităţii. „Dacă România şi-ar da interesul, am putea construi un OZR (Obiect Zburător Românesc)“, crede braşoveanca.

„Dotaţi cu capacităţi paranormale suntem toţi. Eu sunt doar mai atentă la ce se întâmplă. Oricum, n-am cum schimba viitorul“, spune ea. În cărţile de vise nu crede. Crede doar în ipotezele ei, pe care le-a fundamentat ştiinţific. Îndeamnă femeile să se implice în viaţa economică pentru a nu se diminua numericeşte în viitorul apropiat.

sursa: magazin-cultural-stiintific.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.