Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

”ADEVĂRUL va fi spus în curând, guvernele LUMII se pregătesc DEJA”! Misterul MARILOR ALBI a fost DESCOPERIT!

ufo district

Un fost militar al armatei americane a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul cutremurătoare, prin care a demonstrat existența extratereștrilor pe pământ.

Potrivit acestuia, chiar în timpul unei misiuni în Las Vegas a putut observa niște ființe extrem de înalte și de albe, cu aspect asemănător oamenilor. Militarul a mai spus că acești extratereștri dețin o tehnologie impresionantă. Există și suspiciunea potrivit căreia armata americană ar colabora cu aceste entități pentru un schimb tehnologic.

Chiar și celebrul Edward Snowden a dezvăluit o serie de documente oficiale în care se vorbește despre existența „marilor albi”. Se pare că aceștia au intervenit de foarte multe ori în istorie pentru a schimba cursul omenirii.

Militarul mai spune că guvernele lumii se pregătesc pentru ceea ce se numește „faza finală”, adică acel moment crucial în care oamenilor li se va dezvălui adevărul despre existența acestor extratereștri.

Dar, iată cum ne avertizează Arhimandritul Gavriil- Urghebadze (1929 -1995) despre cele relatate mai sus:

„În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer, aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni. Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor? La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, le va impune tuturor să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui să plecați în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi. La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragoste, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.”

arhim_Gavriil_Urghebadze-1-590x454

sursa: http://a1.ro/

2 Comments

2 Comments

  1. musetescu gheorghe

    31 martie 2017 at 14:30

    nu va mai plingeti-eu cu sotia avem 1250 lei pensiile,noroc cu doacra :pensie c.a.p +handicapul,altfel faceam foamea!pai d-0ta vrei sa ai 3000 de lei imediat cum ai terminat facultatea?stii cit am avut eu cind am inceput sa muncesc,in 1966?aveam 350 de lei-160 avansul si 200 lei chenzina!!!pai daca d-ta vrei 5000 de lei acum,cit vrei sa ai dupa rezidentiat?10000 de lei?duceti-na in occident,dar aia nu va primesc,nu aveti experienta si nu stiti meserie-meseria o invatati in ROMANIA,DAR PINA INVATATI MESERIE TREBUIE SA VA MULTUMITI CU ATIT!PENTRU INCEPUT E BINE,NU VA MAI PLINGETI.EU N-AM REUSIT SA-MI IAU O MASINA NOUA,DE CE SA REUSITI VOI DINTRODATA?munciti , invatati meserie,[teoria a-ti invatat-o in facultate] si la urma sa aveti pretentii!!! nu faceti numai voi sacrificii,toti am facut,facem si nom mai face:asta e societatea in care traim,smechera si nedreapta in care unii au tupeu si au de toate-mai outin omenie,iar altii cinstiti,onesti si muncitori aduna resturile [salarii,pensii,etc.] lasate de clasa politica si de guvernantii pe care,din nefericire, tot noi i-am ales si le-am permis sa-si faca de cap!!! iti dau un sfat!SA TE FACI PARLAMENTARatunci vei avea salariul si indemnizatiile pe care le doresti-nu te opreste nimeni,poate te voi vota siru,mai stii-in functie de promisiunile pe care le faci!am zis!!!

  2. musetescu gheorghe

    31 martie 2017 at 14:34

    scuze pentru greseli!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.