Află ce ingredient magic pun în cafea starurile de la Hollywood pentru a se menține în formă! Cu ajutorul lui vei arde grăsimea corporală toată ziua

coconut-oil

Starurile au un secret de care poti beneficia si tu: uleiul bio de cocos! Acest ingredient-minune te poate ajuta sa ai o piele si un par de invidiat, dar si o silueta supla.

Trebuie insa sa stii cum sa-l folosesti corect! Asta pentru ca orice ingredient poate avea efecte negative, daca este utilizat in doze necorespunzatoare.

De exemplu, Miranda Kerr a declarat recent ca un citat de-al ei cu privire la uleiul de cocos a fost interpretat gresit. Modelul afirmase ca adora uleiul de cocos si ca-l foloseste in salate, in ceai sau cafea.

Miranda a aproximat consumul de ulei de cocos la 4 lingurite, insa undeva s-a strecurat o eroare, pentru ca pe site-ul care a publicat interviul a ajuns o informatie care i-a alarmat pe medici, si anume, ca frumoasa sotie a lui Orlando Bloom consuma 4 linguri de ulei de cocos pe zi. Asadar, ai grija de unde te informezi.

Multe afirmatii pot fi gresite si iti pot pune sanatatea in pericol. Consumul exagerat de ulei de cocos nu este indicat, deoarece acesta contine grasimi saturate si are destule calorii – 15 gr. /135 calorii.

De aceea, am pregatit un mic ghid despre uleiul de cocos, bazat pe studii cu rezultate concludente, dar si declaratii autentice ale unor staruri de la Hollywood care adora acest aliment-minune!

Angelina Jolie – ulei de cocos si cereale integrale pentru micul dejun.

Frumoasa actrita a afirmat pentru publicatia UK Daily Mail ca obisnuieste sa consume ulei de cocos la micul dejun. Un studiu efectuat in 2009 a demonstat ca femeile care au consumat aprox. 2 linguri rase de ulei de cocos timp de 12 saptamani nu s-au ingrasat in aceasta perioada deloc, in plus, au eliminate o mare parte din grasimea abdominala, un tip de grasime greu de redus, care este direct legata cu bolile de inima.

Daca te-ai hotarat sa urmezi o cura cu ulei de cocos, specialistii recomanda sa incepi cu o cantitate mica – doua lingurite pe zi. Asta pentru ca nu exista inca o cantitate unanim acceptata, o cantitate prea mare de ulei de cocos putand avea efecte negative.

SURSA

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *