Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Sclavia modernă. Iluzia de libertate

Un sistem inchis in care vom lucra ca zilieri pe plantatiile corporatiilor.Un viitor cenusiu creat din ignorata oamenilor.Niste experimente care si-au dovedit eficacitatea.

Mintile au incetat sa mai functioneze si oamenii destepti au murit de mult.Viziunile s-au ingustat de frica pistolului ubicuu din tamplele cetatenilor.Numele au fost inlocuite cu cifre.Parintii au disparut de mult din acte.

Drumul este prestabilit, fara posibilitatea de abatere.Peisajul este artificial  si debia il mai intrezaresti din cauza turnurilor de sticla.Cartile sunt electronice si atent selectionate de autoritati.Granitele sunt deschise insa timpul nu permite explorarea altor teritorii.Banii sunt atati cat sa-ti ajunga de pe o zi pe alta.Hoti nu mai exista pentru ca bani reali nu mai exista.Salariul este un numar dintr-un calculator.Patrulele sunt oriunde te-ai uita.Prezenta lor este impresionanta.

Gandire?…cine mai are timp de asa ceva?Distractie?..atent urmarita si oferita de guvern.Alegeri libere? Ce inseamna oare libertate? Liniste…aceasi intrebare.Umanitate? Cuvinte fara o definitie clara.

Ratie la copii.Nu avem timp de copii…Femei/Barbati? Nu exista diferentiere intre femei si barbati pentru ca sunt mana de lucru pentru stat.

Familie? Notiune arhaica..Parteneri de procreere. Scoli? Institut de dezvoltare a Capacitatilor.Copii sunt cazati in institut pentru ca nu are cine sa ii creasca.

Fericire?..injectii cu serotonina. Traditie? Spectacole regizate de autoritati.Dizidenti? Cei prinsi omorati, cei care traiesc retrasi in grupari de rezistenta sunt cautati.Tip de guvernare? ..”Uniunea Globala a Teritoriilor Democratice”. 

Prietenie?

..Lipsa de timp nu permite asemenea activitati.

Securitate?

Nu exista termenul de securitate.

Posibilitati in viata?

..Fiecare specimen nou-nascut este analizat de Institutia Globala a Dezvolatarii Rasei Umanoide apoi ii este atribuit un calificativ plus un rang de la 1 la 7 iar in functie de aceasta este distribuit unui Institut de Dezvoltare a Capacitatilor de acolo fiindu-i stabilt parcursul ulterior.

Lipsa increderii in noi ne-a determinat sa fim asa de usor manipulati in a servi interesele celor care au in plan crearea unei noi ordini sociale,economice si teritoriale.In ultima ora a libertatii noastre putem face ca tot imperiul cladit sa se clatine.

Nu trebuie sa mai credem in lucruri goale.Ne-au mintit,batjocorit,alungat,chinuit,manipulat,spionat,omorat si noi am ajuns rezultatul unei dezumanizari treptate a fiintei ce se vrea a fi om. Scara de valori morale au mutat-o in mall. Notiunea de familie au mutat-o in filmele porno.Cultura au mutat-o in taraf tv si in mainile lui Patapievici.

Patriotismul l-au facut ceva de care trebuie sa iti fie rusine iar pe oamenii cu adevarat de valoare ai tarii i-au scos din cartile de istorie. Tara au vandut-o si facut-o praf. Padurile au fost mutate in gatere iar apoi au creat miscari ecologiste. Ong-urile le-au facut pentru ei si noi stam si privim spectacolul dezarmati.Politica au facut-o atat de indezirabila incat ti-e si sila sa te mai uiti,insa asta e tot spre beneficiul lor.

Distractia au mutat-o in cluburi iar mass-media tine in fiecare seara sa iti arate diferentele sociale pentru a te face si mai nesigur. Jocul a avut pentru prea mult timp doar o singura echipa si este cazul ca si noi sa reactionam.

Refuza sa mai fii un robot! Oameni refuzati sa mai fiti CNP-uri si incercati sa fiti individualitati!

sursa: mdzr.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.