Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Apă cu aur şi argint, fabricată în România

Trei oameni de afaceri din Timișoara, cu investiţii în energie, turism şi servicii medicale, au inaugurat în localitatea Ocna de Fier, din judeţul Caraş-Severin, o fabrică de apă minerală de lux, cu un PH ridicat şi conţinut de aur şi argint, investiţie ce face parte dintr-un proiect de cinci milioane de euro, scrie adevarulfinanciar.ro

Apa Aur’a este poziţionată pe segmentul de lux şi destinată în principal exportului, iar în România va fi distribuită preponderent în hoteluri şi restaurante, a anunţat producătorul. Fabrica a început să producă în luna iunie şi are o capacitate de două milioane de sticle pe lună.

„Aproximativ 80% din producţie se exportă şi există deja contracte de distribuţie pentru Germania, Cehia, Slovacia, Belgia, Austria, dar şi pentru mai multe ţări din Asia, printre care şi China. În România, apa va ajunge la distribuitori din zona HoReCa“, arată un comunicat citat de News.ro.

Ca parametri de calitate şi proprietăţi, Aur’a depăşeşte toate apele aflate pe piaţa românească, chiar şi pe cele ale unor mari grupuri internaţionale, spun investitorii. Iar în termeni de calitate a produsului se poate compara cu oricare apă din zona premium şi de lux din lume.

„Plecăm pe un drum greu, dar avem încredere că facem ceea ce trebuie. Numele este o combinaţie între aur, pe care îl conţine apa, şi <<a>>, de la argint, de asemenea un element prezent în această apă. Cele două îi dau practic valenţele care o fac atât de specială”, a declarat Horaţiu Rada, unul dintre cei trei investitori.

Sticla este realizată de Vetropack, unul dintre cei mai importanţi producători de ambalaje de sticlă din Europa, în fabrica din Slovacia. Apa va fi comercializată în două tipuri de sticle, de 0,75 l şi 0,33 l, dar şi de 0,5 l, în viitor.

„Dacă am pune Aur’a în recipiente de plastic, ar fi ca şi cum am coborî ştacheta. Am transforma-o într-o apă banală şi am depersonaliza-o. Este exclus. Sticla este cel mai sigur ambalaj inventat până acum pentru orice aliment sau băutură“, a explicat Horaţiu Rada.

Aur’a Mineral Water, compania care deţine fabrica, are trei acţionari: Horaţiu Rada, Eleodor Coptil şi Mihai Petrăchioiu. Cei trei oameni de afaceri spun că au hotărât să investească în acest domeniu când Horaţiu Rada a primit o ofertă pentru cumpărarea unei fabrici de apă, dar „a constatat că tehnologia de producţie şi condiţiile de îmbuteliere erau desprinse, parcă, din Evul Mediu, iar preţul cerut era mult prea mare”.

„Aur’a este o apă unică prin parametri, îmbuteliată la sursă, din izvorul Ursoanea, fără scăzământ sau adaosuri, cu pH ridicat. Spre deosebire de majoritatea producătorilor, apa Aur’a este pură, fiind îmbuteliată exact aşa cum iese din munte, direct din natură, filtrată natural de rocă, bolovănişuri, nisip şi argile”, se mai arată în comunicatul citat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.