Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Arkaim, Rusia – un oras antic enigmatic, contemporan cu Babylonul

foto: Heilung des Planeten Erde

Rusia este un vast teritoriu unde misterele sunt numeroase. Unul dintre locurile cele mai enigmatice este fara indoiala valea Arkaim, care a adapostit in urma cu peste 4000 de ani un popor straniu ale carei tehnologie si cunostinte erau mult superioare altor popoare din epoca.Cel mai fascinant: nu se vede decat din cer!

Orasul din valea Arkaim nu este doar un oras extrem de vechi ideal construit ci si cel mai fascinant care se vede din cer! Un oras contemporan cu Babylon.

Departe de a-si fi dezvaluit toate secretele, Arkaim este teatrul unor mari sapaturi. Insusi presedintele Putin s-a deplasat personal pentru a vizita ruinele anticului oras! Totusi, o intrebare persista in mintile comunitatii de istorici si arheologici: cine este civilizatia care a construit orasul Arkaim?

Arhitectura orasului este foarte moderna si nu seamana deloc cu satele construite acum 4 000 de ani. Arheologii au putut constata ca toate casele erau echipate pentru a rezista unei substante ignifuge…

Ei au asigurat chiar ca acesti locuitori prezentau toate “conditiile moderne”: stocarea hranei era legata de un sistem de aerisire, apa potabila cu put pentru fiecare casa, cuptoare si ustensile de bucatarie evoluate, retea de scurgere foarte evoluata…

O lista incredibila care demonstreaza stiinta vechii civilizatii care a trait in aceasta regiune din Ural. Dar Arkaim nu este singurul oras de 40 de secole ideal construit si cel mai fascinant care poate fi privit din cer! El a fost construit pentru a fi un oras, insa si pentru a oficia drept templu si observator astronomic!

Arhitectura aleasa de constructorii necunoscuti este intriganta, pentru ca ea consta din a forma enorme cercuri concentrice.

“Un zbor cu elicopterul deasupra Arkaimului procura o senzatie incredibila. Enormele cercuri concentrice imprastiate in vale sunt clar vizibile”, confirma omul de stiinta rus Vadim Cernobrovy. “Orasul si imprejurimile sale sunt uniform inglobate in aceste cercuri. Nu stim care erau functiile lor, daca erau fabricate intr-un scos defensiv, stiintific, educativ sau de ritual. Unii cercetatori estimeaza chiar ca aceste cercuri erau folosite ca platforma de aterizare ale unui vechi aeroport spatial…”

Ritualuri care raman de descifrat. Intre altele, oamenii de stiinta au facut o descoperire surprinzatoare: in aceasta arhitectura gandita in jurul geometriei cercului, exista o exceptie: piata centrala a anticului oras Arkaim este construita sub forma unui patrat. In acest loc s-au gasit urme de foc si de combustie lasand sa se presupuna ca pe aceasta piata centrala se desfasura un anume numar de ritualuri.

Misteriosul popor de la Arkaim facea ofrande zeilor in functie de anumite aliniamente astronomice? Arheologii au dezgopat multe indicii care vor da o imagine a modului de viata al acestui popor enigamtic.

In zona exista fenomene geofizice curioase: fluctuatii de temperatura si de electricitate, variatia campului magnetic in interiorul cercurilor, conductivitatea solului etc.Autor: Marian Deaconu

Sursa: vacantaesoterica.blogspot.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.