BIZARELE sfere metalice din Vietnam, căzute din cer

Trei misterioase sfere metalice au cazut din cer si au aterizat in nordul Vietnamului. Ele au fost gasite de armata vietnameza si, in prezent, sunt supuse unor analize atente, a relatat presa locala. Martori au declarat ca au auzit zgomot de tunete pe un cer senin. Oamenii au iesit in strada si au vazut niste obiecte pravalindu-se, parca, din inalturi. Unul a fost gasit in gradina unei case, altul a lovit o locuinta, iar ultimul a fost descoperit in mijlocul unui camp.

Dimensiunile celor trei sfere metalice variaza intre 35 si 100 de centimetri, iar greutatea lor atinge si pana la 40 de kilograme.

Ministerul vietnamez al apararii crede ca este vorba despre deseuri spatiale, dar avand in vedere ca nu sunt foarte deteriorare, este de presupus ca sferele au cazut de la o altitudine nu foarte mare.

„Posibil, este rezultatul lansarii esuate a unui satelit”, a estimat profesorul Nguyen Khoa Son, citat de agentia de presa VietnamNet Bridge. Potrivit unei prime concluzii a analizelor efectuate, obiectele in discutie par a fi rezervoare de aer specializate, provenite de la o racheta fabricata, dupa toate probabilitatile, in Rusia.

Sferele sunt confectionate din metal si nu contin materiale radioactive sau explozibil. Nu este pentru prima daca cand astfel de sfere metalice pica din cer. Astfel, in noiembrie anul trecut, Madridul a anuntat ca obiecte similare au fost gasite pe un camp din sudul Spaniei.

sursa: noi.md

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *