Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Căderea ”Marelui Babilon”. Prezicerea care ZGUDUIE America

Lumea e plină de profeți și de predicții despre „sfârșitul lumii” (ori măcar a unei părți din ea), ca și de interpreți ai scrierilor profetice. Istoric și jurnalist, Michael D. Fortner și-a petrecut ultimele trei decenii din viață studiind profeția biblică despre „căderea Marelui Babilon” și căutând să identifice locul acela atins de marile plăgi, precum și momentul în care această „cădere” – care ar precede Armaghdonul și sfârșitul Lumii – ar avea loc.

În volumul său „Căderea Babilonului Marii Americi”, publicat recent în Statele Unite, Michael D. Fortner spune că, după analiza profeției biblice și suprapunerea informațiilor strânse peste realitatea prezentului, a ajuns la concluzia că toate cele trei „Babilonuri” profetice se regăsesc în America sau își au sediul acolo: Babilonul politic, Babilonul economic și Babilonul cultural.

Expertul american, citat de http://www.christiannewswire.com/, spune că unul dintre cele mai dureroase aspecte ale studiului său a fost să identifice „Marele Babilon” din profeția biblică cu Statele Unite ale Americii, pentru că asta ar însemna că America va fi distrusă de un holocaust nuclear. După ani de studiu, a fost practic „forțat să accepte acestă realitate”. Fortner spune însă că Marele Babilon nu se suprapune perfect (geografic) peste SUA, că există o zonă nealterată (pe de o parte) și că „marele rău” se întinde și dincolo de granițele lor. El mai spune că „Dumnezeu va salva o rămășiță dintre aceia care merg la pieire și din cei aleși va reconstitui poporul”.

Michael D. Fortner demonstrează în cartea sa de ce „cele trei Babilonuri” se află în SUA și care sunt acelea. El explică în detaliu de ce modul în care guvernul federal american înțelege să conducă țara oferă indiciile că acolo se află „Babilonul politic”. Babilonul cultural este reprezentat de cultura poluată a Americii, exemplificând prin asaltul fără precedent al cinematografiei, televiziunii și muzicii americane. În fine, Babilonul economic este capitalismul global, care își are sediul în SUA, la New York.

Marele Război (nuclear) care va dtruge Marele Babilon va veni aproape de sfârșitul Marelui Rău, mai spune interpretul profețiilor biblice, iar asta se va întâmpla doar cu câteva săptămâni înainte de A Doua Venire a Lui Hristos pe pământ (acest aspect temporal diferențiază interpretarea lui Fortner de altele care anunță distrugerea Americii chiar la începutul Marelui Rău).

El mai spune că Marele Război va afecta deopotrivă cu America și Rusia, China, Coreea de Nord, un vast teritoriu aflat sub controlul unui stat islamic, precum și alte popoare mai mici, iar după ce atacul nuclear va avea loc, „o iarnă nucleară amenință să înghită lumea”. Dumnezeu va trimite de asemenea pe pământ semnele sale – asteroizi, mari cutremure, inundații, pentru a stârpi răul care vrea să ia în stăpânire întreaga lume.

Profețiile lui Fortner au însă și o undă de speranță pentru americani. El scrie că nu toată America va fi distrusă, pentru că ea, America, a fost fondată de creștini în numele Evangheliei, iar poporul american este una dintre națiunile promise lui Avraam. „Da, Dumnezeu i-a promis mai mult de un popor lui Avraam, i-a promis un al doilea popor ales, iar acesta este aici, pe pământul american”, zice Fortner.

Michael D. Fortner nu este la prima sa lucrare despre profețiile biblice. Cea de acum aduce însă perspective noi nu doar în ceea ce privește distrugerea Marelui Babilon, ci și alte aspecte legate de Gog și Magog, Ezechiel și bătălia Armaghedonului.

În valul de profeții și cărți despre profeții apărute o dată cu începerea noului mileniu, aceasta a lui Fortner ar putea să se piardă ușor, dacă nu ar fi notorietatea autorului și pretenția de studiu științific a analizelor sale. Să fie America Marele Babilon? Cu nici un deceniu în urmă, un alt profet îl identificase cu Europa, mai înainte fusese întins degetul către fosta URSS și înainte de asta către Imperiul Otoman. Fiecare epocă istorică a avut propriul său Babilon…

sursa: antenasatelor.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.