Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Ce efect are semnul crucii, dacă este făcut deasupra hranei

foto: friedchillies.com

Cercetătorii ruși susțin că au descoperit, în urma mai multor experimente, efectele cu adevărat miraculoase pe care le au semnul crucii și rugăciunile. Concluziile acestora sunt de-a dreptul uimitoare.

“Am constatat că obiceiul de a face semnul crucii deasupra mâncării și băuturii, înainte de masă, are un profund sens mistic. Alimentele sunt purificate instantaneu. Este un miracol care se întâmplă zi de zi”,  a spus fizicianul Angelina Malakhovskaya, citat de Agenția de Știri Interfax din Rusia.

Studiul cercetătorilor de la Laboratorul ştiinţific al Institutului de Medicină Industrială şi Navală s-a întins pe parcursul a 10 ani și a evidențiat impactul pe care îl au rugăciunea “Tatăl nostru” și semnul crucii asupra bacteriilor patogene. Cercetătorii au descoperit proprietățile unice bactericide ale apei, după ce a fost binecuvântată cu o rugăciune ortodoxă și cu semnul crucii.

În acest sens, au fost prelevate pentru teste probe de apă din fântâni, râuri și lacuri, ce conțineau diferite bacterii. Oamenii de știință au constatat că dacă se rostește rugăciunea “Tatăl nostru” și se face semnul apei deasupra apei, numărul bacteriilor dăunătoare scade de sute și chiar mii de ori.

Mai mult, rugăciunea a fost rostită atât de credincioși, cât și de necredincioși, iar numărul bacteriilor a scăzut de fiecare dată, potrivit oamenilor de știință. Aceștia au stabilit, de asemenea, și efectele benefice pe care le au rugăciunea și semnul crucii asupra oamenilor.

Participanților la aceste teste li s-a stabilizat tensiunea arterială, în timp ce presiunea sângelui li s-a îmbunătățit. Totuși, s-a observat că dacă semnul crucii se face incorect,  rezultatele pozitive fie sunt mult mai slabe, fie lipsesc cu desăvârșire.

Și “Sfântul Ardealului”   îi îndemna pe credincioși să facă semnul crucii deasupra mâncării sau apei.  “Eram cu părintele Arsenie şi l-am intrebat: «Ce să facem părinte că acum este foarte rău?». Părintele zice: «Va veni şi mai rău». Zic: «Parcă toate sunt otrăvite.Nici nu ne mai vine să mâncăm».  «Mă, faceţi semnul Sfintei Cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit»”, a povestit Maria Matronea, din Sibiu, relatarea acesteia fiind cuprinsă în cartea “Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca”.

SURSA: exclusivenews.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.