Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

Ce le place femeilor? De ce spun una și procedează invers? Logica feminină în 20 de puncte

Cultura populară, internetul, mass-media, bărbații, cu toții au investit o mulțime de timp încercând să descifreze ceea ce se întâmplă în mintea persoanelor de sex feminin: Ce le place femeilor? Ce le face furioase? De ce fac ele toate lucrurile pe care le fac? De ce spun una și procedează invers?

După îndelungi investigații și experiențe personale, conform unora, „logica sexului feminin” pur și simplu nu prea are sens. Desigur, poate suna confuz, dar nouă femeilor ne place să credem că avem o capacitate aparte de a gândi lucrurile, una care poate nu este pe placul societății sau a bărbaților, însă care pentru noi funcționează chiar bine.

Pentru cei care încă mai au nelămuriri în privința logicii femeilor, citiți următoarele exemple de logică feminină și sperați într-o minune! Iată cum funcționează logica femeilor:

1. Femeile sunt prea classy ca să vizioneze filme pentru adulți, însă citesc cărți precum „Fifty Shades of Grey”. Există o explicație: bărbații sunt creaturi mai vizuale și mai brutale, pe când femeile au o imaginație mai bogată.

2. Femeile au o grămadă de produse pentru duș, însă folosesc doar o jumătate sau mai puțin din ele. Concluzia? Opțiunile sunt importante.

3. Femeile au pretenția ca bărbații să le tragă scaunul la masă, să le deschidă ușa, să plătească pentru cină și să se comporte frumos cu ele, indiferent de ceea ce se întâmplă, dar în același timp, vor să fie tratate pe picior de egalitate cu reprezentanții sexului masculin.

4. Logica femeilor 1.0: Se dau cu fond de ten pentru a-și ascunde roșeața de pe chip, însă apoi se dau cu blush, pentru a pune „roșeața” la loc.

5. Spune-i unei femei că este frumoasă de o mie de ori, și nu te va auzi niciodată. Spune-i o singură dată că este grasă și nu va uita în veci!

6. Femeile imploră bărbații să vizioneze filme sau seriale cu ele, dar adorm după câteva minute. Uneori, femeile chiar se supără pe bărbați pentru că nu vor să vizioneze filme alături de ele, deși rezultatul este același.

7. Când un bărbat se poartă ca un gentleman și le tratează ca pe niște doamne, femeile îl trec instant în lista „Friendzone”. Când un bărbat le ignoră, se poartă dur cu ele, femeile se îndrăgostesc iremediabil. Poate înțelege cineva de ce femeile sunt masochiste?

8. Câteodată e greu să-ți dai seama, ca bărbat, ce-și dorește o femeie. Acum îți spune să o lași în pace, iar după 5 minute, te întreabă de ce o ignori.

9. Femeile se ceartă cu bărbații timp de 30 de minute, iar apoi spun ceva de genul: „Nici măcar nu mă voi certa cu tine!”

10. Atunci când văd o pereche de pantofi extraordinară însă mult prea scumpă, femeile gândesc: „Prea scump. Nu am nevoie de ei, oricum.” Dar în clipa în care văd semnul pentru reduceri, se simt binecuvântate și cumpără instant acea pereche de pantofi. E uimitor ce efect au prețurile (ahem, reducerile) asupra femeilor!

11. Femeile după ce mănâncă 3 felii de pizza: „Nu voi mai mânca niciodată, sunt atât de grasă!”

Femeile după 5 minute de auto-compătimire: „A mai rămas doar una…”

12. Dacă o femeie îți spune să faci orice vrei, nu fă orice vrei. Se va supăra pe tine.

13. Logica femeilor 2.0: „Nu-mi place de el deloc, dar vreau ca el să mă placă pe mine.” Ce e rău în asta?!

14. Logica femeilor 3.0: Așteptări: „Vreau doar să cunosc un tip drăguț!”. Realitate: se întâlnește în continuare cu fostul care a înșelat-o.

15. Încă una pe care nu o veți înțelege, domnilor: „Dacă femeile spun că toți bărbații sunt la fel, de ce mai sunt atât de pretențioase?” Sincer, și noi ne-am dori să aflăm răspunsul!

16. El către Ea: „Mă faci o persoană mai bună!”

Ea: „Mincinosule.”

El către Ea: „Ești sufletul meu pereche!”

Ea: „Mda, sigur…”

Ea, mai târziu, văzând un cuplu care-și fac declarații siropoase în filme: „De ce nu poți să fii și tu așa romantic?”

17. Logica femeilor 40.: Când îți place un bărbat, nu fă nimic în privința asta și așteaptă-te ca el să știe când să facă prima mișcare.

18. Toate femeile își doresc, în secret, ca iubitul lor să le spună că sunt frumoase…. Doar pentru a le răspunde cu: „Nu, sunt urâtă! :(”

19. Femeile nu comandă cartofi prăjiți atunci când ies în oraș cu un bărbat, pentru a nu adăuga extra calorii, însă îi mănâncă lui aproape toată porția de cartofi.

20. Femeile poartă tocuri pentru a fi mai înalte și a arăta sexy, iar în pozele de grup cu prietenele, se lasă pe vine pentru a părea mai scunde.

sursa: lupushor.wordpress.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.