Connect with us

Hi, what are you looking for?

Slideshow

Ce să nu postezi niciodată pe Facebook ca să nu-ți distrugi imaginea

Nu posta fotografii în care consumi alcool

Chiar dacă îți place să ieși la o bere cu prietenii și să postezi fotografii pe care să le vadă și cei care nu au fost la întâlnire, nu trebuie să postezi prea des poze în care să apari cu paharul în mână. Riști ca lumea să creadă că ai o problemă legată de consumul de alcool.

Nu posta pe Facebook fotografii incitante sau prea intime

Este frumos să iubești, dar, pentru binele relației tale și pentru confortul partenerului tău, alege să păstrați pentru voi momentele intime. Dragostea se păstrează în dormitor, nu pe wall-ul prietenilor virtuali. Altfel ai putea să fii ușor catalogată ca o persoană libertină, iar partenerul tău va fi pus într-o situație jenantă.

Nu posta și nu da share la fotografii care conțin mesaje jignitoare pentru alte persoane

Chiar dacă uneori convingerile politice, religioase sau de altă natură te împing să postezi sau să preiei imagini sau mesaje jignitoare pentru alte categorii de oameni, nu ceda impulsului. Fiecare om are dreptul de a-i fi respectate convingerile, iar intoleranța este o armă cu două tăișuri, care se poate întoarce împotriva ta. Mai mult, prietenii tăi s-ar putea simți lezați și te-ar putea evita.

Nu posta pe Facebook cuvinte injurioase despre jobul tău

Dacă nu îți mai place locul actual de muncă, schimbă-l. Dar nu scrie pe Facebook cât de mult îți urăști locul de muncă sau angajatorul. Pe lângă faptul că există riscul major ca postarea ta să fie văzută de angajator și să îți pierzi locul de muncă este, de asemenea, și un semn de alarmă pentru un potențial angajator nou, care se va gândi de multe ori înainte de a-ți oferi un job în cadrul companiei sale. În plus, denotă o proastă creștere din partea ta, fiind o jignire pentru colegii tăi.

 

Nu posta informații personale

Data nașterii, locul unde locuiești, numărul de telefon sunt informații pe care hackerii le pot folosi pentru a comite tot felul de infracțiuni în numele tău. Furtul de identitate este din ce în ce mai răspândit în zilele noastre și te-ai putea trezi asociată cu tot felul de infracțiuni pe care nu le-ai comis, dar pentru care ești trasă la răspundere. Iar până vei reuși să îți dovedești nevinovăția, imaginea ta va fi foarte șifonată și îți vei pierde respectul și credibilitatea în ochii celor care te cunosc.

Nu posta amenințări la adresa altor persoane

Poți deveni chiar tu victima propriilor amenințări. Așa cum pentru tine unele convingeri sunt foarte importante, la fel și pentru alți oameni injuriile tale îndreptate împotriva convingerilor lor pot să dea naștere la un conflict care să se mute în lumea reală. În plus, imaginea ta va avea serios de suferit în ochii celor care te cunosc (prieteni, colegi de școală sau de serviciu, vecini, familie) și ai toate șansele ca profilul tău de pe Facebook să fie închis.

Nu posta pe Facebook mesajele și pozele intime ale fostului iubit

Chiar dacă ești supărată și consideri că ai fost nedreptățită în relația care tocmai s-a terminat, nu este recomandat să faci publice mesajele și pozele fostului iubit. Ceea ce s-a întâmplat între voi e bine să rămână între voi și să nu devină subiect de bârfă. Imaginea ta va avea și mai mult de suferit și, decât să cauți răzbunarea pe Facebook, mai bine vorbești cu o prietenă despre tot ce s-a întâmplat, analizezi fără patimă lucrurile bune și rele pe care le-ai trăit și te pregătești să intri într-o nouă relație, ca o persoană mai bună și nu una plină de resentimente. Noul partener nu are nicio vină pentru ce ți s-a întâmplat în trecut și nu trebuie să-i dai motive să se simtă jenat din cauza unei relații nereușite.

Nu posta în exces selfie-uri din fiecare loc în care mergi

Este frumos și poate fi interesant să te pozezi lângă persoane sau clădiri celebre sau în locuri care au o anumită însemnătate istorică. Dar nu este ok să te fotografiezi pe stradă, lângă o mașină care nu e a ta, în piață, la baie, în lift. Pe lângă faptul că este supărător pentru prietenii din listă să-ți vadă fața tot timpul în news feed, va crea impresia că ești o persoană superficială, narcisistă și fără ocupație, o persoană al cărei singur scop în viață este să ceară și să capete atenție. Like-urile nu înseamnă că ești frumoasă. O prezență discretă și bine aleasă face mai mult decât o mie de selfie-uri.

Nu posta și nu da share la postările care anunță lucruri teribile

Postările despre sfârșitul lumii, despre iminența unui cutremur, despre venirea lui Iisus și lucrurile groaznice care se vor întâmpla celor care nu dau mai departe postarea ta nu fac decât să-i amuze sau să-i irite pe cei care le văd. La fel și cele cu sfinți, leacuri miraculoase și metode de slăbit revoluționare. Nu vei câștiga nimic de pe urma acestor postări, din contră, vei fi catalogată cel puțin ca o persoană imatură.

Nu posta pe Facebook informații despre planurile de vacanță

Este foarte bine că tu și iubitul tău plecați în vacanță. Dar păstrați vestea mare pentru voi și spuneți-le prietenilor că ați fost în vacanță după ce v-ați întors. Postați pozele pe care le faceți în vacanță atunci când ajungeți acasă. Altfel este posibil ca atunci când vă întoarceți să găsiți casa mai goală decât ați lăsat-o. Hoții se folosesc de aceste informații ca să spargă liniștiți locuințe, știind că proprietarii sunt la mii de kilometri distanță. Pe lângă lucrurile pe care este posibil să nu vi le mai recuperați niciodată, mulți te vor considera cel puțin ca imprudentă.

Sursa: eva.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.