Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Cele mai PUTERNICE arme! Tehnologia Stealth- pamânteană sau nu?

foto: military.com

Aeronave misterioase zboară în secret deasupra Pământului. Unii sunt siguri că Statele Unite au dezvoltat şi implementat nave spaţiale antigravitationale strict secrete, care sunt deghizate în aeronave convenţionale. Poate că adevărul se află undeva la mijloc.

Uimitoarele salturi din domeniul stiintei au scos la iveală un nou tip de armă defensivă: tehnologia Stealth. Avioanele care aruncă bombe nucleare pot zbura acum invizibile în spaţiul aerian inamic, aruncă încărcătura si zboară înapoi fără să fie identificate. De când a fost prezentată şi publicului larg această nouă tehnologie, zvonurile au circulat că aceste nave ar putea fi cu ajutorul ştiinţei atât de departe de cunoştinţele actuale, încât s-ar apropia de domeniul ştiinţifico-fantastic.

Cercetătorii OZN-urilor nu au respins speculaţiile că aceste aeronave exotice sunt rezultatul tehnologiei extraterestre dobândite. Cu toate acestea, tehnologia Stealth este uşor de înţeles: modul în care funcţionează identificarea la majoritatea aeronavelor se face prin ”bombardarea” constantă a spaţiului aerian cu semnal Radar. Atunci când un avion îşi urmează drumul, un semnal ricoşează spre un senzor care determină mărimea şi localizarea acestuia. Alte metode se concentrează pe tulburările sonore, contactul vizual şi semnalele cu infraroşu.

TEHNOLOGIA STEALTH

Această tehnologie acţionează prin reducerea sau eliminarea acestor încercări de a identifica aeronave. Pe avioane sunt aşezate panouri, astfel încâ semnalul Radar este răspândit şi nu se reflectă înapoi la bază. De asemenea, avioanele sunt acoperite cu un strat de materiale absorbante, care reduc semnalele pe care avionul le-ar putea lansa. Forma navei este alt lucru important ce are legătură cu „invizibilitatea“ avioanelor, iar aerodinamica extremă păstrează turbulenţele aeriene la minim şi reduce foarte mult zgomotul produs în timpul zborului.

Tehnologia Stealth de astăzi este departe de tehnologia din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Este posibil ca această tehnologie să fi fost proiectată pe baza recuperării unui OZN prăbuşit lângă Roswell, New Mexico, în vara anului 1947?

Bombardierul B-2 folosit în tehnologia Stealth are forma unei „aripi de liliac“ pentru a reduce amprenta radar, precum şi recunoaşterea vizuală, în special la orizont. Motoarele speciale cu zgomot redus sunt poziţionate în mijlocul avionului, astfel încât gazele fierbinți sunt amestecate cu aerul rece înainte să iasă din avion. Acest lucru păcăleşte senzorii de căldură aflaţi la sol.

Tehnologia Stealth a fost dezvoltată iniţial pentru a trece de sistemele de apărare sovietice, dar jet-urile şi-au dovedit utilitatea şi în alte tipuri de conflicte. În timpul Războiului din Golf, 56 de astfel de avioane au zburat în 1.270 de misiuni şi niciodată nu au fost lovite de focul inamicului. Dar cum a fost posibilă dezvoltarea tehnologiei Stealth?

Întrebările care au stăruit pe buzele cercetătorilor de aeronave au primit răspuns? Asta ar însemna ori că cercertările tehnologiilor secrete, cum ar fi Stealth, ar putea fi mai vechi decât au fost raportate, ori că oamenii de ştiinţă au primit ajutor de la surse neaşteptate. Oricum ar fi, rezultatele sunt păzite în arhivele secrete ale Pentagonului,

LEGĂTURĂ CU OZN-URILE

Primele rapoarte despre aeronavele Stealth au coincis cu cele despre OZN-uri. Probabil că OZN-urile erau, de fapt, avioane Stealth sau alte aeronave cu buget redus. Dar cum în preajma materialelor Stealth se află un văl misterios, poate că adevărul nu va ieşi niciodată la iveală.

Expertul în robotică Bob Oechsler, care pretinde că a fost odată specialist în misiunile NASA, a declarat că sistemul aeronavei B-2 Stealth cu propulsie primară a fost scos dintr-o farfurie zburătoare recuperată. „Proiectul utilizează o sursă electrică nepământeană şi este deghizat prin utilizarea a patru motoare GE-F118, cu o modificare numită GE-100. Această nouă tehnologie de astăzi este obținută de la ozn-urile recuperate.“

Investigatorul OZN Pat Weissleader a raportat că se află pe urmele unei fotografii din 1948, care se presupune că ar afişa un OZN în formă de topor. Bărbatul care a obţinut fotografia lucrează la curăţarea solului contaminat de la Norton AFB, în apropiere de San Bernandino, California. El studiază fotografiile din arhivă pentru a vedea dacă au existat dovezi de deşeuri toxice la bază și pentru a identifica locul şi pentru a face câteva teste.

Forţele Aeriene au păstrat planuri mari cu fotografii aeriene de la bază. El a observat o fotografie ce părea să arate o aeronavă neobişnuită. „Am luat fotografia, am scanat-o în calculator şi, înainte de a o tipări, am mărit rezoluţia. Din aer pare un triunghi mare, uşor mai îngust în partea din spate. Observată la o scară mai mare, după mărirea rezoluţiei, se pare că există unele crestături pe partea din spate şi probabil unele umflături pe părţile laterale din faţă.“

Norton AFB este una dintre bazele militare ce a fost închisă în perioada reducerilor militare de la începutul anilor ’90. Deoarece se află aproape de San Bernandino, California, a fost indicată ca fiind un loc bun pentru un aeroport local, dar autorităţile au ordonat ca înainte ca această facilitate să fie deschisă publicului larg, trebuie să fie curăţată de orice urmă de poluare care s-a acumulat de-a lungul anilor.

Se pare că Norton este foarte contaminat. Printre altele, este unul dintre cele mai radioactive locuri din ţară şi nu numai că necesită o curăţare iminentă, dar oamenii au fost desemnaţi să încerce să localizeze orice urmă de poluare ascunsă, care nu ar putea fi observată într-o examinare vizuală.

sursa: conspiratii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.