Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

„Cele Sase sunete de vindecare ” sau „Cele sase silabe secrete „. Sunetele de vindecare a plămânilor

Oricine studiaza stiintele exacte sau fizica a auzit de conceptul de miscare Browniana. Ce este miscarea Browniana? Miscarea Browniana este miscarea aleatorie a particulelor suspendate intr-un lichid sau gaz sau modelul matematic folosit pentru descrierea unor astfel de miscari aleatorii, deseori denumita teoria particulelor.

Botanistul Robert Brown este considerat autorul miscarii browniene, pe care a descoperit-o in 1827. Brown studia la microscop particulele de polen care pluteau in apa. Apoi a observat particule foarte mici in vacuolele grauntelor de polen executand o miscare brusca.

Insa Einstein a fost cel care a publicat teoria si a adus-o in atentia fizicienilor in 1905. A considerat-o o confirmare indirecta a existentei atomilor si a moleculelor.

Einstein a prezis ca miscarea aleatorie a moleculelor intr-un lichid cu impact asupra praticulelor mai mari suspendate ar da nastere unor miscari neregulate si aleatorii ale acestora, lucru ce poate fi observat in mod direct sub un microscop. Miscarea prezisa corespundea exact cu miscarea browniana. Din aceasta miscare Einstein a determinat cu exactitate dimensiunile moleculelor despre a caror existenta fusesera formulate teorii, fara sa fie insa dovedite.

Dar ce legatura are acest lucru cu vindecarea si cu sunetul?…Una foarte stransa. In medicina chineza exista tot felul de metode fantastice de vindecare, iar una dintre aceste metode antice este denumita „Cele Sase sunete de vindecare ” sau „Cele sase silabe secrete „, cum le mai denumesc unii.

Ceea ce s-a descoperit in medicina chineza a fost ca, indiferent de limba vorbita, oamenii scot aceleasi sunete cand sufera de o anumita boala. Gemete sau oftaturi foarte similare, in functie de organul afectat de boala.

De exemplu, daca o persoana are probleme cu rinichii, sta aplecat din cauza durerii, respira sacadat si scoate un sunet caracteristic care suna cam ca un „Uuuuuuuuuuuuu”, indiferent de limba vorbita. Avand in vedere ca zona lombara este asociata cu rinichii, acest lucru este si un indiciu vizual ca persoana respectiva are un dezechilibru energetic la nivelul acelui organ. Medicii chinezi se folosesc de astfel de indicii vizuale si de multe altele, precum sunete, culoarea pielii si aspectul limbii, a ochilor, vocea, sau mirosul pielii pentru a determina locatia, gravitatea si tipul bolii de care sufera o persoana.

Este ca si sunetul „ha ha ha” pe care il fac toti oamenii din intreaga lume atunci cand rad, indiferent de limba pe care o vorbesc. Pentru ca umorul genereaza o puternica reactie emotionala” (sau o „miscare a emotiilor”) in corp si minte, de genul unui „foc”. Emotiile nu sunt doar sentimente, ci „O miscare a Energiei.”

Chi-ul circula cu mai multa forta prin diferitele meridiane ale corpului atunci cand razi. Acest foc al energiei trebuie scos din corp si de aceea corpul il elibereaza prin intermediul sunetului „ha ha ha”. Inima este organul de foc al corpului iar rasul este un sunet de foc. Sunetul Ha este de fapt unul dintre sunetele descoperite ce pot fi folosite pentru a curata inima de excesul de chi. De aceea radem cand ceva ni se pare amuzant.

Fiecare dintre cele cinci organe vitale (yin) ale corpului, dintre care unul este inima, au propriul lor sunet. Cele cinci organe vitale yin sunt inima, plamanii, ficatul, rinichii si splina. Exista, de altfel, un alt sunet care corespunde cu toate organele si este cel de-al saselea sunet care completeaza seria. Ori de cate ori expiram usor si scoatem unul dintre cele sase sunete, curatam de fapt, organul caruia ii corespunde sunetul, de energia de foc in exces. Acest lucru are o influenta puternica de calmare si curatare a organului, contribuind la detoxifierea si intarirea sa.

Aceste tehnici si sunete sunt binecunoscute in vindecarea multor boli grave. A fost chiar cazul unei persoane bolnave de inima in faza terminala care s-a vindecat prin terapia rasului privind episoade din versiunea mai veche a filmului „Moe, Larry si Curly”. Rasul continuu a curatat focul chi excesiv din inima si din corp, ameliorand boala cardiaca si echilibrand chi-ul inimii.

Acest lucru e valabil pentru toate sunetele asociate cu fiecare dintre cele cinci organe yin majore. Daca exista vreo slabiciune sau vreun exces de energie de foc in aceste organe, emiterea acestor sunete va ajuta organul sa se curete, precum si organul yang corespondent, de energia excesiva de foc. Avand in vedere ca majoritatea bolilor din societatea occidentala sunt cauzate de o energie excesiva de foc determinata de stres, alimentatie deficitara, alimente pline de chimicale si munca in exces, aceste informatii pot salva vieti si pot schimba cu totul stilul de viata al unei persoane.

Sunt si diferite miscari si posturi care insotesc aceste sunete si respiratia pentru a le mari eficienta, insa se poate incepe doar cu sunetele pentru fiecare organ, pentru a beneficia de avantajele acestei tehnici.

Aceste sunete se mai numesc tehnici de „respiratie vibranta”. Pentru ca orice substanta din univers vibreaza pe anumite frecvente, putem profita de acest lucru folosind aceste sase sunete pentru a curata organele de energiile in exces care deseori favorizeaza aparitia disconfortului fizic, sau chiar a unor boli grave.

Sunetele si vibratiile sunt fenomene puternice in natura si sunt pretutindeni in jurul nostru. Fie ca sunt sub forma undelor electromagnetice precum undele radio si semnalele tv sau sunete auditive, vibratiile si undele de rezonanta sunt pretutindeni si sunt, de fapt, esentiale pentru viata.

Se stie ca plantele cresc mai mari si mai sanatoase, vacile dau lapte mai mult si mai nutritiv iar oamenii se simt mult mai bine cand asculta muzica linistitoare si relaxanta, spre deosebire de muzica galagioasa, lipsita de ritm si dura. Tinand cont ca undele magnetice ale pamantului vibreaza la o frecventa intre 6-8 hertzi, care este, de fapt, insasi frecventa vietii, este de inteles ca orice fel de muzica mai apropiata de aceasta frecventa a vietii este benefica, in timp ce alte frecvente sunt daunatoare.

Acest concept sta la baza celor sase sunete de vindecare pe care chinezii le-au descoperit cu mii de ani in urma si le folosesc de atunci si pana in prezent. Ei stiau ca prin emiterea acestor sunete persoanele bolnave isi puteau elibera corpul de energiile in exces care le provocau boli. Prin aceasta metoda, impreuna cu utilizarea de ierburi, acupunctura, terapii de respiratie sau de alt gen, accelerau procesul de curatare si stimulau imunitatea si restabileau echilibrul in corp.

Sunetul plamanilor

Aceste sunete sunt foarte puternice si oricine poate si ar trebui sa le includa in stilul lor de viata ca si contributie la sanatatea lor. Emiterea acestor sunete zilnic mentine organele sanatoase, elimina bolile si previne remisia lor, promovand longevitatea.Practicarea acestui sunet dimineata iti limpezeste mintea si te ajuta sa te trezesti mai repede. Inlatura starea de somnolenta care apare de obicei datorita energiei statice din plamani, care se instaleaza datorita respiratiei superficiale din timpul noptii.

Aceste sunete au multe aplicatii practice si zilnice, ajutand la indigestie, de exemplu. Sunetul splinei/stomacului ajuta prin indepartarea focului in exces din corp care apare pe perioada digestiei si poate ameliora indigestia si refluxul gastric. Aceste sunete racoresc corpul pe timpul verii, il incalzesc pe timpul iernii si au multe alte aplicatii practice.

Cel mai bine este sa nu practici aceste sunete mai mult de sase ori la rand cand folosesti doar tehnica respiratiei. Daca o faci mai mult de sase ori se poate elimina prea multa energie din plamani sau din alte organe si poate avea efectul opus.

Daca ai multa energie de foc in plamani, atunci vei observa cum pielea devine rosie, ca si cum ar fi arsa de soare. Este o dovada a faptului ca sunetul si respiratia curata, de fapt, corpul de energia de foc. Daca ai probleme grave cu plamanii, fa exercitiul cu moderatie, poate doar de doua sau trei ori si, desigur, intotdeauna e bine sa consulti un specialist.

Pentru cei care vor sa aprofundeze subiectul, exista o carte in romana, in care sunt detaliate aceste practici si pe care o puteti gasi la aceasta adresa: http://www.armonita.ro/carti/product/view/1/28

Sursa utilizata:http://www.naturalnews.com/025014.html#ixzz3V6a3v8jh – sunete de vindecare plamanilor

Articol relatat de portalul viataverdeviu.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.