Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

EFECTE DEVASTATOARE! CONCLUZIA OAMENILOR DE ȘTIINȚĂ: SCHIMBARE A OREI INFLUEȚEAZĂ GRAV SĂNĂTATEA ORGANICĂ ȘI MENTALĂ A SPECIEI UMANE

ceas_biologic

Parlamentul European continuă acțiunea sa nefastă, îndreptată asupra sănătății cetățenilor din statele membre ale UE.

Prin refuzul de a se implica în oprirea obiceiului abominabil de trecere la ora de vară, în pofida concluziilor oamenilor de știință potrivit cărora ceastă procedură are consecințe deosebit de grave la nivelul organic și psihic al omului, Parlamentul European se face părtaș la crime împotriva umanității.

Profesorul dr. Till Roenneberg de la Universitatea Ludwig Maximillian din Munchen, a declarat că din cauza trecerii la ora de vară costurile medicale ale Uniunii Europene trec de 131 de miliarde de euro, pentru că nu s-au luat în calcul toate bolile ce se pot declanșa în urma bulversării metabolismului uman.

”Nici politicienii nu se înghesuie să schimbe această reglementare. Parlamentarii europeni consideră că nu este de competența lor să schimbe regula privind trecerea la ora de vară, ci ţine de legea fiecărui stat în parte.

Pe de altă parte, statele susţin că Parlamentul European este cel care poate face ceva în privinţa acestei probleme, iar instituția europeană se apără din nou susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”, a afirmat profesorul Roenneberg cu privire la acest subiect. (Sursa: Huffington Post.)

Cum se explică faptul că legi elaborate în cadrul Uniunii Europene – printre care și legea fumatului –  sunt obligatorii pentru toate statele membre ale UE, iar în privința trecerii la ora de vară și a ravagiilor pe care le face acest nefericit obicei în planul sănătății umane, UE se disculpă ”susținând că nu ea trebuie să oprească această practică, din moment ce nu ea a pornit-o”?

Studii pertinente făcute de oameni de știință, ce s-au pronunțat împotriva menținerii orei de vară, au apărut în publicații de prestigiu, cum ar fi Current Biology, New England Journal of Medicine, revista Science, etc. Într-un studiu publicat în revista Science, de pildă, cercetătorii de la Spitalul Barnes Jewish din St. Louis susțin că trecerea la ora de vară influențează grav sănătatea organică și mentală a speciei umane.

Această calamitate îndreptată dinspre UE asupra sănătății europenilor, are loc pe fondul creșterii veniturilor industriei farmaceutice cu peste 131 miliarde euro, bani ce provin din costul medicației necesare pentru a contracara, parțial, pagubele produse la nivelul organic și psihic al omului,  cauzate de trecerea la ora de vară. Este de la sine înțeles faptul că unii politicieni corupți din Uniunea Europeană încasează comisioane grase de la patronii industriei medicamentelor, în schimbul subminării sănătății propriilor cetățeni.

Singura soluție viabilă pentru masele umane din interiorul Uniunii Europene de a scăpa de acest flagel premeditat de către  politicieni, este oprirea din start a nebuniei ce se manifestă la unii europarlamentari, prin sancționarea lor politică în timpul prezentării la vot pentru un nou mandat. Că dinspre partea politicienilor noștri, să nu ne facem speranțe deșarte.

Autor: Vasile Rudan

sursa: jurnalparanormal.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.