Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Cum mai râde dracul de noi! Vi se pare că omenirea evoluează? Pokemon go sau cum accepţi schimbarea realităţii

Pokémon GO este cel mai nou trend în materie de jocuri pe mobil şi a fost lansat de compania Nintendo pe data de 6 iulie pe iOs şi Android.

Acesta a declanşat o adevărată nebunie în rândul tinerilor din întreaga lume, numărul descărcărilor din SUA, Australia şi Noua Zeelandă depăşind toate aşteptările.

Pokemon GO este deja mai downloadat decât Tinder, iar în America are aproape la fel de mulți utilizatori zilnici ca Twitter.

Americanii petrec circa 43 de minute pe zi jucându-se pe Pokemon GO, în condiţiile în care a doua cea mai utilizată aplicaţie este WhatsApp, cu 30 de minute. Instagram este folosit timp de 25 de minute, iar Snapchat, aproape 23 de minute.

Pokémon GO combină franciza veche de 20 de ani cu realitatea augumentată, permitând jucătorilor să se plimbe în vecinătăţi cunoscute în viaţa reală şi să caute, în acelaşi timp, personaje din jocul Pokémon, pe ecranele smartphone-urilor.

Jocul devine cu atât mai interesant cu cât locurile în care sunt descoperiţi pokémonii sunt din cele mai ciudate, băi, spitale sau chiar cimitire.

Mecanismul jocului este destul de simplu. După descărcarea jocului pe mobil, pokémonii „apar” în jur, dar pot fi văzuţi doar dacă este folosită camera smartphone-ului. Pokémon GO foloseşte GPS-ul smartphone-ului şi ceasul pentru a stabili exact locaţia în care se află jucătorul şi face ca pokemonii să apară, care pot fi văzuţi doar pe ecranul telefonului.

Tot prin intermediul ecranului, pot fi capturate şi personaje pentru ca mai apoi să poată fi folosite în arene special create.

Potrivit revistei Campaign, Nintendo şi Niantic, creatorii Pokémon GO, au confirmat că în viitor jocul va cuprinde locaţii sponsorizate, astfel, brandurile şi retailerii să poată beneficia de popularitatea acestei aplicaţii.

În prezent, aplicaţia este gratuită pentru utilizatori, dar popularitatea sa, care se află în plină expansiune, a ridicat întrebări cu privire la modul în care creatorii plănuiesc că monetizeze jocul.

sursa: europafm.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.