Connect with us

Hi, what are you looking for?

Utile

Cum să scapi de pielea flască de pe brațe

pielea flască de pe brațe

Pielea flască poate fi cauzată de mai mulți factori. Pe măsură ce trec anii, pielea își pierde colagenul, elementul ce îi oferă acesteia elasticitate. Acest organ poate începe să se întindă sau să atârne. Creșterea sau scăderea în greutate au de asemenea acest efect. Nu este deloc neobișnuit ca, atunci când slăbești, pielea flască să-ți afecteze brațele.

Cum putem remedia pielea flască de pe brațe?

În primul trebuie să fii consecvent în ceea ce privește strategia pe care o alegi.Nu vei obține niciodată rezultatele dorite dacă faci exerciții timp de o săptămână, dar săptămâna următoare te oprești.

Pentru a remedia pielea flască de pe brațe va trebui să nu te descurajezi, să fii disciplinat și să efectuezi exerciții frecvent. Însă ai grijă să nu te obosești prea mult. De asemenea, nu uita să-ți contactezi medicul pentru a afla dacă poți suporta anumite tipuri de exerciții fizice.

Adoptă o dietă echilibrată pentru a elimina pielea flască

Știm cu toții care sunt avantajele pierderii în greutate și a urmării unei diete echilibrate. O dietă sănătoasă îți este indispensabilă atunci când te începi să practici exerciții, deoarece te vei simți mai puțin balonat și vei avea mai multă energie.

Pentru a remedia pielea flască de pe brațe încearcă să mănânci carne slabă (pește, pui) și alimente bogate în fibre și grăsimi benefice (ulei de măsline, migdale sau avocado).

Ieși din casă mai des

Și înotul este o variantă excelentă. Logica este foarte simplă: mișcarea în apă este de două ori mai dificilă decât cea la sol. Drept rezultat, vei arde mai multe calorii și îți vei stimula mușchii mult mai intens.

Însă cel mai mare avantaj al înotului este impactul scăzut pe care această activitate o are asupra mușchilor și oaselor. Riscul de a te răni este foarte scăzut.

Scapă de pielea flască antrenându-ți bicepșii

Ai gantere în casă? Dacă răspunsul este da, nu ezita să le folosești. Chiar dacă nu ai gantere, nu este nicio problemă. Poți să practici exerciții și fără echipament, deoarece greutatea brațelor tale este de ajuns. O altă idee destul de practică și ieftină este să umpli o sticlă mică (de aproximativ 500 ml) cu apă și să o folosești pe post de ganteră.

Așază-te pe un scaun și începe să faci flexii. Sprijină-ți cotul pe genunchi și ridică-ți mâna care ține greutatea până la umăr. Fă trei seturi a către 15 flexii. Poți face și o a doua repriză, în funcție de cât de obosit te simți.

Antrenează-ți tricepșii pentru a remedia pielea flască

Pentru a efectua acest exercițiu va trebui să stai în picioare. Depărtează-ți picioarele astfel încât distanța dintre acestea să fie aproximativ egală cu lățimea umerilor tăi. Cu ambele mâini, ține gantera la ceafă. Brațele trebuie să fie îndoite. Ridică gantera până când aceasta ajunge deasupra capului tău și este îndreptată spre tavan.

Trebuie să-ți extinzi brațele aproape complet, însă fără să-ți folosești și coatele. Nu uita că este important ca mâinile tale să nu fie prea depărtate una de cealaltă. Încearcă să te asiguri că distanța dintre ele nu este mai mare decât lățimea umerilor tăi. Execută trei seturi a câte 15 astfel de mișcări. Apoi poți să o iei de la capăt. De asemenea, poți să îți antrenezi fiecare braț în parte.

Un alt exercițiu pe care îl poți face pentru a antrena acest mușchi este „lovitura de măgar” cu tricepsul. Va trebui să te așezi în genunchi pe podea sau pe pat pentru a putea efectua acest exercițiu. Este de preferat să-ți folosești una din mâini pentru a te sprijini.

Extinde-ți mâna astfel încât această să fie paralelă cu restul corpului. Apoi, îndoaie-ți cotul până când mâna care îți susține greutatea este îndreptată spre podea și perpendiculară pe restul corpului. Repetă acest exercițiu cu fiecare mână în parte, executând 3 seturi a câte 15 „lovituri de măgar”.

Efectuează flotări pentru triceps

Un alt truc pentru a îndepărta pielea flască de pe brațe este să încerci celebrele (dar și intimidantele) flotări pentru triceps. Următorul exercițiu este o variantă mai ușoară a acestui exercițiu, spre deosebire de cele care se efectuează pe podea.

Așază două scaune cu spătarele lipite de perete. Pune-ți palmele pe câte un scaun, ținându-ți spatele drept și brațele extinse. Picioarele trebuie să fie înclinate la un unghi de 45 de grade.

Flexează-ți brațele, ținându-ți pieptul drept și brațele la spate. Ai grijă să nu-ți depărtezi coatele și încearcă să le menții paralele cu restul corpului. Execută trei seturi a câte 15 flotări.

Nu uita de aceste mici detalii dacă vrei să remediezi pielea flască de pe brațe

  • Nu uita să te întinzi înainte de a-ți începe rutina de antrenament, dar și imediat după ce ai terminat. Trebuie să-ți încălzești mușchii pentru a evita leziunile.
  • Încearcă să execuți câte două tipuri de exerciții în timpul unei sesiuni de antrenament. Ideea este să-ți antrenezi un anumit grup de mușchi, dar și grupul opus acestuia. Poți efectua o repriză a unui exercițiu, o repriză a altui exercițiu, apoi poți să te odihnești.
  • Dacă ești începător, poți să te antrenezi inițial doar de trei ori pe săptămână, apoi să crești frecvența pe măsură ce avansezi.
  • Ține seama de faptul că nu trebuie să folosești gantere prea grele pentru a efectua aceste exerciții. Obiectivul tău este să-ți tonifiezi mușchii, nu să-i faci să crească. Cheia pentru a elimina pielea flască de pe brațe este consecvența.
  • Pe lângă aceste exerciții, adoptă o dietă sănătoasă, bogată în fibre și proteine.
  • În afară de exercițiile menționate anterior, efectuează și exerciții aerobice sau mergi pe jos cel puțin o jumătate de oră în fiecare zi. Asta îți va ajuta corpul să fie mai oxigenat și plin de energie, iar tu o să te simți mai dornic să-ți antrenezi brațele.
  • Nu trebuie să te antrenezi mai mult decât corpul tău poate suporta. În caz contrar îți vei răni mușchii și vei obosi. Este mult mai ușor să urmezi o rutină de antrenament săptămânală dacă nu te epuizezi de fiecare dată când o încerci.
  • Stabilește-ți obiective realiste. Nu te aștepta să vezi rezultate încă din prima săptămână. Nu renunța! Consecvența este cheia succesului!
  • Nu uita să-ți consulți medicul sau specialistul în fitness dacă simți vreun disconfort sau dacă ai vreo întrebare legată de exerciții.

Ce părere ai despre aceste exerciții pentru a elimina pielea flască de pe brațe? Sunt foarte ușoare, nu-i așa? Acum e momentul să le încerci. Dacă ești consecvent, rezultatele dorite vor apărea chiar mai repede decât te aștepți.

Articol relatat de portalul dozadesanatate.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.