Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Cutremurător! Lumea civilizată de asta va avea parte?! Pedofilia și violul- frecventate și acceptate în islamism

BACHA

Pedofilia și violul sunt practici comune și acceptabile în cadrul programului islamic, arătând că este adevărat, cum viața urâște natura. Așa-numitul „profet” Mohammed (care este, de fapt, un personaj fictiv), s-a spus că a luat o fetiță de șase ani ca și soție a lui,forțând-o să întrețină acte sexuale la vârsta fragedă de nouă ani.

Se presupunea că el o ducea bine la vârsta de cincizeci de ani la timpul respectiv, făcând aceste învățături acceptabile în comunitățile musulmane pentru bărbați să se căsătorească și să aibă relații cu fete tinere în mod excepțional.

Luând în considerare faptul că un copil atât de tânăr nu experimentează dorință sexuală și nu vrea de bună voie să participe la actul sexual (au existat cazuri în care tânăra fată țipa și opunea rezistență, iar bărbatul o bătea până când aceasta se supunea), poate fi considerat ca fiind viol, chiar dacă există sau nu un certificat de căsătorie. Apoi, întrebarea legată de ce este normal, ce este respectabil, ca indivizii decenți să dorească să aibă relații sexuale cu un copil mic și să fie treziți la perspectivă trebuie să fie întrebați.

Acest lucru cu siguranță nu este pus într-o lumină foarte pozitivă asupra „profetului” islamic fictiv, de la început, și nici asupra islamismului.
Iată câteva exemple șocante și dezgustătoare de pedofilie și viol în islamism:

Povestea Ursei:
Profetul a scris (contractul de căsătorie) cu Aisha în timp ce ea avea vârsta de șase ani și și-a săvârșit căsătoria cu ea în timp ce ea avea nouă ani, iar ea a rămas cu el nouă ani (adică până la moartea sa).
 Sahih Bukhari, Volumul 7, Cartea 62, Numărul 88. – însuși “profetul”.

Un om poate să-și potolească poftele sexuale cu un copil la fel de tânăr ca un bebeluș. În orice caz, el nu trebuie să-l penetreze. Sodomizarea bebelușului este halal (permisă de sharia). În cazul în care omul penetrează și vătămează copilului, atunci el ar trebui să fie responsabil pentru subzistența acestuia pentru întreaga lui viață. Fata asta, cu toate acestea, nu este considerată ca una dintre cele patru soții permanente. Omul nu va fi eligibil pentru căsătoria cu sora fetei. Orice tată care își căsătorește fiica la o vârstă atât de tânără va avea un loc permanent în ceruri.

Nu este ilegal pentru un bărbat adult să se bucure de o tânără fată care este
încă la vârsta de înțărcare; adică să-și plaseze penisul între coapsele ei, și să o sărute.
*La vârsta de „înțărcare” este din punct de vedere tehnic încă un bebeluș.

Un bărbat se poate căsători cu o fată mai tânără de nouă ani, chiar dacă fata este încă un bebeluș care trebuie să fie alăptat. Unui bărbat, cu toate acestea, îi este interzis să aibă relații sexuale cu o fată mai tânără de nouă ani, alte acte sexuale, cum ar fi un preludiu, frecarea, sărutarea și pederastia sunt permise. Un om care are relații sexuale cu o fată mai tânără de nouă ani nu comite o crimă, ci doar o infracțiune, în cazul în care fata nu este permanent vătămată. ” – fatwa emisă de ayatolahul Khomeini
Notă: o fatwa este numele dat unei legi religioase scrise sau hotărâte de către un lider islamic.

„SANAA, Yemen (CNN) – Nujood Ali are 10 ani, dar ea deja a fost căsătorită și a divorțat. A fost o căsătorie aranjată în care ea a spus că soțul ei având vârsta de trei ori cât a ei a bătut-o de mai multe ori și a violat-o.

„Când m-am căsătorit, mi-a fost teamă. N-am vrut să plec de acasă. Am vrut să stau cu frații și surorile mele și cu mama și cu tata „, a spus ea, vorbind la CNN cu permisiunea părinților ei.
„N-am vrut să dorm cu el, dar el ma obligat să o fac. El ma lovit, ma insultat „.
Pe măsură ce se juca bile cu frații și sora ei, Nujood avea un portret al nevinovăției, cu un zâmbet timid și cu un caracter jucăuș.
Dar ce s-a întâmplat evocă furie și rușine. A fost întrebată dacă prin ce a trecut era un chin, iar ea a dat din cap în liniște.
Părinții lui Nujood au căsătorit-o în februarie cu un om de 30 de ani pe care ea îl descrisese ca fiind bătrân și urât.
Părinții ei au spus că au crezut că au puso în grija familiei soțului ei, dar Nujood a spus că el s-a oferit să o bată de mai multe ori până când ea i se va supune. “

„Cel mai recent copil-mireasă pentru a face știri este un copil de 12 ani care a murit în timpul unei nașteri dureroase care, de asemenea, i-a ucis și copilul.
Fawziya Ammodi a luptat timp de trei zile cu travaliul, înainte de a muri de sângerare severă, vinerea, la un spital, a declarat organizației Seyaj pentru protecția copiilor, un grup al drepturilor pentru copii.
„Deși cauza morții ei a fost lipsa de ingrijire medicală, cazul real a fost lipsa de educație din Yemen și a faptul că, căsătoriile între copii continuă să se întâmple”, a declarat președintele Seyaj Ahmed al-Qureshi în timpul unui interviu cu CNN.
La fel ca mai mult de jumătate din toate fetele yemen tinere, Fawziya a fost forțată să renunțe la școală și să se căsătorească cu un bărbat în vârstă de 24 de ani, anul trecut. „- alt copil-mireasă moare, dosomething.org

„Au fost aproximativ 60 dintre ei … Și, în cele din urmă, 5 persoane au violat-o pe Fenny. Înainte de a începe cu violarea, ei spuneau întotdeauna „Allahu Akbar” (o expresie islamică care înseamnă în arabă „Dumnezeu este mare”. Ei au fost sălbatici și brutali. “

În Huddersfield, bărbați musulmani au sunat fete tinere și le-au amenințat că o să le ardă casele, dacă nu se vor întâlni cu ei. Mama unuia dintre copii violați, a spus că există multe alte cazuri de copii violați de către musulmani în Huddersfield și a chemat reporteri pentru a se întâlni cu unele dintre mame, toate având aceleași experiențe – infracțiuni multiple, și poliția le-au permis musulmanilor să scape cu asta.”

“O fată palestiniană care a fost violată și impregnată de cei doi frați, a fost mai târziu ucisă de propria ei mamă – chiar dacă fiica ei a fost o victimă nevinovată a acestei crime – în altul obișnuitului tulburător (?), dacă sunt sub-raportate, cazurile de „ucideri onoarate”. “
“O FATĂ de 15 ani a fost păcălită într-o ceremonie de „căsătorie telefonică” de un bărbat din Sheffield, cu o vârstă mentală de cinci într-o ceremonie recunoscută de sharia (legea islamică).
Când fata a sosit din Pakistan, așteptându-se să-l întâlnească pe bărbatul chipeș, i s-a arătat o fotografie, unde ea a constatat că el era defapt de 40 de ani, șomer și cu handicap.
Pentru a face lucrurile și mai rele, soacra ei s-a decis să-i exploateze aspectul ei atractiv forțând-o să se prostitueze.
Familia a invitat bărbați la ei acasă ca să o violeze înainte ca ea să reușească să fugă la poliție prin ușa din față. Ea a fost luată în grijă și acum trăiește într-un adăpost. “
„În timpul ceremoniei islamice, tata a stat în picioare în spatele meu, cu o mână pe umărul meu și cu mâna cealaltă ținea un pistol care era îndreptat spre spatele meu, astfel încât să nu spus ‘nu‘, “ a spus Saamiya.
„Pentru oricine altcineva părea firesc – el a fost pur și simplu în picioare acolo, mângâindu-mi umărul. – Dar chiar înainte, el mi-a spus că mă va împușca dacă nu voi merge până la capăt cu asta”
„LONDRA (Reuters) – O femeie kurdă a fost brutal violată, ștanțată și strangulată de membrii familiei și prietenii lor într-o” ucidere onorată”, realizată la casa ei din Londra, deoarece ea s-a îndrăgostit de omul care nu trebuia.
Banaz Mahmod, 20, a fost supus la ora calvarul la 2-1 / 2 înainte ca ea să fie strangulată cu un șiret de ghete. Cadavrul ei a fost pus într-o valiză și dus la aproximativ 100 de mile la Birm More.. unde a fost îngropat în grădina din spate a unei case „.

Există mai multe, mult mai multe exemple de acest gen. Totul, exclusiv datorită islamismului și a învățăturilor sale josnice. Asta este cu adevărat, complet și pe deplin o ură față de viață și dezgustător pentru programul de bază. Este o boală care infectează omenirea.
Pedofilia și violul sunt o temă comună în toate religiile inamice. Asta spune multe.
Trebuie să ne luptăm cu tot ce putem pentru a distruge aceste minciuni oribile.
* Vreau să adaug aici, acest comportament nu este normal pentru oamenii gentili pe care islamismul îl forțează în ziua de azi. Aceste comportamente au fost întotdeauna naturale pentru evrei, de la care minciunile bolnave și perverse ale tulpinii islamismului. Mintea și sufletele oamenilor gentili au fost corupte și murdărite de aceste minciuni bolnave, și acționând ca pedofilia și violul sunt rezultatele acestei degenerări spirituale.
Trebuie să înceteze!
Islamul este o minciună și o farsă lipicioasă și periculoasă asupra omenirii!

sursa: seruah.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.