De câte ori apare numărul 425 în imagine? Rezolvarea în articol

Tuturor ne place să ne testăm atenția, perspicacitatea, inteligența! Însă astăzi venim în fața voastră un un test extrem de interesant, considerat de mulți drept cel mai tare test al momentului.

Cu toate că la prima vedete poți spune că ești derutat și că aici este vorba despre o iluzie optică, trebuie să știi că poți da răspunsul corect doar dacă ești extrem de atent și îți pui și mintea la contribuție.

Așadar, după ce începi să cauți numărul 425 îți vei da seama că lucrurile nu sunt deloc simple. Din contră! Nu căuta rezolvarea cea mai simplă, ci treci dincolo de logica puștilor de 10 ani!

Hai, cu curaj!

Multimea de numere te poate duce ușor în eroare, iar ochii tăi îți vor juca feste, mai ales că cifrele care formează numărul 425 sunt împrăștiate peste tot.

Acum că te-au uitat cu atenție, scrie-ne la comentarii de câte ori apare numărul 425 în imaginea de mai sus. Dacă vrei să te asiguri că ai dat răspunsul corect, poți verifica în imaginea de mai jos explicația.

Ca să îți fie mai ușor, numărul 425 este încercuit cu culori diferite! Numărul 425 apare de… 7 ori! Nu te așteptai, nu-i așa? 

sursa: romaniastar.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *