Connect with us

Hi, what are you looking for?

diverse

De ce purtăm verigheta pe al patrulea deget

foto: rosachacerimonialeassessoria.blogspot.com

Chinezii au o explicațe foarte frumoasă. Se crede că fiecare deget al mâinii reprezintă persoanele din viața ta.

Degetul mare reprezintă părinții, arătătorul – frații, mijlociul – pe tine însuți, inelarul reprezinta sufletul pereche și degetul mic – copiii.

Acum asează-ți degetele ca in poză. Pune-ți mâinile față in față, indoaie degetele mijlocii și lipește-le, apoi apropie vârfurile celorlalte degete.
Încearcă să desparți degetele mari, care reprezintă părinții. Vei putea pentru că destinul părinților nu este să trăiască cu tine pentru tot restul vieții. Te vor părasi mai devreme sau mai târziu.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți degetele arătătoare, care reprezintă frații. Vei putea pentru că destinul fraților este să-și creeze propria familie și sa-și trăiască propriile vieti.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți degetele mici, care reprezintă copiii. Vei putea pentru că ei vor crește, se vor căsători și își vor trăi propria viață.

Apropie din nou toate degetele și acum încearcă să desparți inelarele, care reprezintă partenerul de viață. Nu vei putea pentru că destinul soțului și al soției este să rămână împreună pentru toată viața.

sursa: anatolbasarab.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.