Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Deochiul, formă de atac energetic? Autodistrugerea prin acumulări de ură

deochi-cover-int

Autorul aventurilor marelui detectiv Sherlock Holmes (Conan Doyle), care a fost un vestit medium, a emis cel dintâi teoria existenței în corpul uman a ceva, numit de el ectoplasma (în greaca veche, prefixul ”ecto” înseamnă ”exterior”). Prin natura sa, ectoplasma constituie un fel de cheaguri energetice, generate de emoțiile negative.

Ele sunt emise din anumite zone ale creierului uman, când acesta se află în anumite stări: iritare, oboseală sau neliniște.Zonele responsabile de producerea ectoplasmei au fost identificate de neurologi și neurofiziologi abia acum câteva decenii. Când aruncăm o vorbă rea, o formulare nelalocul ei, nu ne gândim niciodată în ce se poate transforma aceasta pentru cei din jur și, cu atât mai puțin, ce se petrece cu noi.

Când omul este furios, supărat sau puternic ofensat, din ochi îi ies un fel de germeni energetici, numiți klasteri. Aceștia sunt încărcați cu un gând sau o emoție distrugătoare, care uneori poate chiar ucide. Formațiunile de ectoplasma agresivă pătrund în corpul victimei, de cele mai multe ori prin chakra de la baza gâtului (Vishudha) sau prin cea din zona splinei și a pancreasului (numită Svadhishthana). Aceasta reprezintă, de fapt, agresiunea energetică echivalenta cu ”deochiul”. Victima își pierde echilibrul sufletesc, simte o apăsare permanentă a unei senzații de disperare, de situație fără ieșire; apatia alternează cu o impulsivitate maladivă. Metabolismul și schimburile energetice sunt date peste cap, tensiunea arterială a victimei scade, ca și metabolismul, bolile cronice (dacă există) se acutizează. În final, omul agresat de ectoplasmă își pierde puterile, se stinge, abandonează orice luptă pentru existență. Victima simte că i se întâmplă ceva de neințeles, dar nici măcar nu încearcă să scape din vârtejul care o trage la fund. Până și medicii au fost neputincioși aici, până de curând.

Cum își găsește klasterul victima? Cel ce este victima deochiului, spre exemplu, va trebui să fie recunoscut de agresorul său, care trimite asupra victimei furia-i ucigătoare: ori își cunoaște victima, ori i-a văzut chipul sau cel puțin îmbrăcămintea (cămașa, spre exemplu).

Ce este deochiul?

Deochiul este, de obicei, de două feluri: cu intenție sau neintenționat; există însă cea mai surprinzătoare dintre variantele posibile. Iata un exemplu mai mult decât grăitor: medicul-specialist remarcabil în bioenergie care a inventat, de fapt, metoda de extragere a ectoplasmei agresive (numele extraordinarului specialist este Ludmila Serebrennikova) s-a întâlnit cu un caz fără precedent. O femeie a implorat să-i fie extras răul care o chinuia și ectoplasma a început să iasă… și a tot ieșit, timp de opt zile, fără întrerupere! Este pur și simplu un mister cum de a putut supraviețui cu o asemenea cantitate de energie negativă, practic mortală, în organism! Acesta a fost un caz de autodeochi, care îi afectează pe cei extrem de înrăiți (care se sufocă de furie) sau persoanele extrem de sensibile la jigniri și foarte supărăcioase.

Pericolul cel mai mare îl constituie răutatea și nu starea de nervozitate. Răutatea, ura, agresivitatea și jignirea, ofensele produc cele mai mari daune. Emoțiile – spaima, agitația – nu sunt decât reacții ale creierului la o situație concretă, pe când deochiul și agresiunea energetică sunt consecințe ale unui atac premeditat. Dacă atacatorul îi spune victimei: ”Să orbesti”, klasterul trimis de el se va orienta cu precizie spre ochii celui vizat. De fapt, totul se petrece după principiul ”unde-i ața mai subțire, acolo se rupe”, căci în zona organului bolnav sau doar slăbit se formează o zonă de vid energetic. Iar aici, după numai 7 minute, klasterul invadator începe să se înmulțească, iar când răul s-a multiplicat, atacul va fi și mai puternic.

Asa se produce ”deochiul”!

De asemenea, nu trebuie să fim mereu supărați, mohorâți și acriți. Calmul și optimismul ne vor fi un ajutor neprețuit, astfel încât nu vom reprezenta o pradă ușoară pentru gandurile rele ale nimănui si vom putea preintâmpina deochiul.

Cristian – Puterea Subconștientului

sursa: ampress.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.