Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Despre simptomele care pot duce la dezvoltarea pietrelor la rinichi

Ai probleme cu rinichii? Descoperă mai multe despre simptomele care pot duce la dezvoltarea pietrelor la rinichi! Află dacă este nevoie sau nu de o vizită la medic! Infecții urinare dese, dureri de rinichi? Citește mai multe despre cele 8 simptome ale pietrelor la rinichi! Orice minut este prețios în tratarea acestei afecțiuni!

Rinichii sunt unele dintre cele mai importante organe din corp, având funcția principală de a elimina apa în exces, toxinele și impuritățile din urină. Atunci când toate aceste toxine nu sunt eliminate complet, tot ceea ce rămâne se transformă în pietre și cristale, care cauzează durere discomfort. Cele mai mici pietre, de obicei, se elimină singure. Problema majoră este cu pietrele de dimensiuni mai mari.

Iată cele 8 simptome ale pietrelor la rinichi:

Infecții
Infecțiile urinare sunt destul de frecvente atunci când o persoană se confruntă cu pietre la rinichi. Sunt de obicei acompaniate de dureri la urinare și febră mare.

Miros neplăcut și aspect ciudat al urinei
Dacă ai probleme cu tractul urinar, probabil vei observa o schimbare a urinei, în ceea ce privește mirosul și culoarea.

Durere și discomfort
Dacă bănuiești că ai pietre la rinichi deoarece ai dureri groaznice în acea zonă, trebuie neapărat să faci o vizită la medic. Mai ales dacă durerile sunt severe dimineața.

Dureri de rinichi
Durerile abdominale pot fi un semn al pietrelor la rinichi. Durerea mai poate fi resimțită în zona genitală sau la mijloc.

Sânge în urină
Dacă este însoțit și de dureri abdominale, atunci simptomul este destul de evident. Aceast lucru se întâmplă deoarece piatra și uretra se freacă una de cealaltă, ceea ce duce la eliminarea sângelui în urină.

Colici renali
Este o durere care vine și pleacă, dar se agravează dacă este însoțită de stare de rău și transpirație.

Urinare frecventă și dureroasă
Nevoia frecventă de a urina este unul dintre simptomele principale ale pietrelor la rinichi.

Vărsături și greață
Atunci când corpul este incapabil să elimine toxinele, apare automat senzația de vomă și greață. Acest lucru se întâmplă deoarece rinichii nu mai funcționează la capacitate maximă.

sursa: kilocalorii.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.