Connect with us

Hi, what are you looking for?

Secrete

Apă cu lămâie şi miere de albine. ”Am început să o consum zilnic, organismul meu a suferit nişte transformări radicale”

lmmr1

Medicina tradiţională este o cale foarte eficientă în lupta cu o mulţime de boli. Nu în zadar strămoşii noştri foloseau din plin darurile naturii.

Redacţia noastră a pregătit astăzi istoria transformării unui om, care un an de zile a consumat apă cu lămâie şi miere de albine. Citiţi şi vă uimiţi de cele întâmplate!

Foloasele consumului de apă cu lămâie şi miere de albine

Acum un an m-am îmbolnăvit grav de gripă, iar medicamentele din farmacie nu prea aveau efecte. O doamnă m-a sfătuit să beau dimineaţa apă caldă cu lămâie şi miere de albine.

Bineînţeles că iniţial eu am avut o reacţie destul de sceptică, dar totuşi am hotărât să încerc. Gripa a trecut. Dar această băutură vindecătoare chiar a început să-mi placă.

Am început să o consum zilnic, iar acest obicei durează deja de un an de zile. Trecând prin această experienţă organismul meu a suferit nişte transformări radicale.

Efectele vindecătoare
 1. Într-un an de zile eu nu am răcit niciodată şi nu mă mai deranjează durerile de stomac.
  Trebuie să menţionez că eu niciodată nu am avut încredere în reţetele tradiţionale. Eu am fost sclavul farmaciilor. Mă durea stomacul – luam pastile. Mă simţeam obosit – luam vitamine din farmacie.
  Dar în acest an de zile eu nici măcar n-am strănutat. Durerile de cap au rămas în trecut. Acum iau cu mine miere şi lămâie oriunde m-aş duce şi consum această băutură chiar şi în hoteluri.
 2. Eu am încetat să beau cafea dimineaţa. Şi mă trezesc foarte uşor.
  Cocktailul meu din lămâie şi miere de albine m-a scăpat de dependenţa de cafea şi totodată de durerile de cap. Acum am mult mai multă energie pe parcursul zilei. Dorm bine şi zâmbesc dimineaţa.
  Înainte îmi trebuia cel puţin o oră ca să mă trezesc bine. Acum nu mă mai irită cei apropiaţi dimineaţa. De fapt am şi uitat când ultima dată m-am simţit iritat în prima jumătate a zilei.
 3. Oamenii din jurul meu au devenit mai sănătoşi. Acesta e cel mai mare dar.
  Eu am convins familia să urmeze exemplul meu. Astfel în ultimul an nu am fost afectaţi de gripă şi alte boli de sezon nici eu, nici soţia mea şi nici cei doi copii.
  Eu nu ştiu cum anume funcţionează această băutură miraculoasă, dar ştiu că funcţionează bine. Îi sunt foarte recunoscător acelei doamne pentru sfat. Ea era farmacistă, noi ne-am mutat cu traiul şi eu nu o mai văd.
Reţeta băuturii cu lămâie şi miere de albine

De obicei pentru un pahar de băutură eu storc o jumătate de lămâie, adaug o linguriţă de miere de albine şi dizolv totul în apă fiartă lăsată puţin să se răcească. Cocktailul îl beau în fiecare dimineaţă după ce mă trezesc.

Vă spun din start că gustul acestei băuturi poate să difere mult de la o zi la alta: totul depinde de calitatea lămâii şi mierii de albine. Uneori gustul este un pic acrişor, alteori – chiar dulce. Asta nu este o problemă.

Am început să cercetez site-urile de medicină ca să aflu ce se întâmplă şi am înţeles câteva lucruri importante.

 1. Această băutură protejează de infecţiile tractului urinar
  Lămâia şi mierea stimulează funcţionarea sistemului digestiv şi umezesc intestinul gros. Prin urmare acesta este un remediu perfect împotriva constipaţiei şi a cistitei.
  Băutura este diuretică şi medicii spun că ea ne poate scăpa de problemele legate de tractul urinar.
 2. Îmbunătăţeşte digestia
  Fiecare component al acestei mixturi ajută sistemul digestiv. Lămâia stimulează secreţia mai activă a bilei în ficat, ceea ce uşurează prelucrarea hrănii şi eficientizează absorbţia de energie.
  Mierea de albine are puternice proprietăţi antibacteriene, deci protejează organismul de tot soiul de infecţii. Ea de asemenea stimulează secreţia sucului digestiv, fapt ce previne depunerea kilogramelor în plus.
 3. Ne face să strălucim de frumuseţe şi sănătate
  Lămâia este foarte folositoare pentru piele, iar apa stimulează producţia de colagen. Organismul hrănit cu lămâie reface mai repede eritrocitele în sânge.

În fine vă recomand cu căldură să consumaţi această băutură, mai ales că este şi gustoasă. Pur şi simplu încercaţi şi nu veţi regreta.”

Chris Davies a încercat acest remediu şi chiar a funcţionat. De ce să nu îl încercaţi şi voi?Apa cu lămâie şi miere de albine întăreşte imunitatea şi prelungeşte viaţa!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Articol relatat de portalul Perfect-ask.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.