Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie

foto: unlimited.world

Ce faci atunci când pierzi toată averea și rămâi falit, iar familia se destramă și ea? Te muți pe o insulă pustie.

Asta a făcut și David Glasheen, un fost milionar, care a renunțat la tot și a ales să trăiască pe o insulă pustie.

Fostul milionar, în vârstă de 73 de ani, s-a mutat pe insula Restoration, aflată la nord-est de coastele Australiei, în mai 1997, după ce întreaga sa avere s-a evaporat în momentul în care bursele s-au prăbușit în 1987. Se estimează că averea sa ajunsese undeva la 28,4 milioane de dolari.

După ce a pierdut propria companie de minerit aur, în Papua Noua Guinee, mariajul fostului om de afaceri s-a destrămat.

Ulterior s-a mutat cu noua iubită, dar femeia l-a părăsit la scurt timp, din cauza stilului de viață mult prea dur de pe insulă.

Acum omul trăiește într-o cocioabă de lemn, iar alături de el este doar cățelul Dingo. Supraviețuiește cu facilități minime și face rost de electricitate cu ajutorul unor panouri solare.

Iar în ciuda faptului că are acces limitat la electricitate, apă potabilă și internet, trebuie să facă față provocărilor din sălbăticia australiană.

„Aici sunt șerpi, păianjeni și crocodili, însă este un loc mai ferit și sigur decât în alte părți ale lumii, de unde auzi despre atacuri teroriste. Îmi place aici, că am siguranța mea. Nu contează cât de bătrân și dur ești, tot vrei să mergi la culcare știind că nu o să fii atacat”, a mărturisit bărbatul.

Cu toate astea, pentru el insula este „paradisul lui de pe pământ” și n-ar abandona-o pentru nimic în lume.

„Vreau să mor aici. Este raiul meu pe pământ. Când am venit aici eram avid după bani, dar banii sunt cei care îmbolnăvesc oamenii. Mariajul meu s-a destrămat din această cauză. Totuși, când ești singur îți lipsesc o conversație inteligentă și contactul fizic cu alți oameni. Mi-ar plăcea să găsesc o parteneră care să vrea să trăiască aici cu mine sau măcar niște doamne care să vină să mă viziteze de câteva ori pe an. Ce-mi place cel mai mult la acest loc este liniștea și natura”, a declarat fostul milionar.

sursa: noizz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.