ESTE DOAR O CHESTIUNE de TIMP: Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!

Economie-crestere-economica

Ștefan Cristea, manager general şi proprietar al parcului industrial Arc Parc Dej, nu priveşte cu ochi buni desele decizii ale guvernului de a majora salariul minim.

El crede că asemenea măsuri pun presiune pe companii, care trebuie să găsească soluţii pentru a realiza un echilibru între creşterea productivităţii şi creşterea salariilor. Cu toate acestea, în ceea ce priveşte evoluţia businessului pe care îl conduce, omul de afaceri este foarte optimist.

Revista Capital a vorbit cu peste 30 de reprezentanţi ai mediului de afaceri despre noul Guvern, despre măsurile economice adoptate sau anunţate şi despre modul în care o să performeze afacerile în care sunt implicaţi. Citiţi răspunsurile lor într-o serie de interviuri individuale pe capital.ro.

Capital: Care credeţi că va fi impactul creşterii salariului minim şi cum va afecta businessul pe care îl deţineţi?
Ștefan Cristea: Este doar o chestiune de timp până când vor creşte din nou preţurile şi va reapărea acel disconfort financiar pe care societatea îl resimte. Chiar propria noastră istorie ne-a arătat acest lucru. De fiecare dată când a crescut salariul minim, ulterior a avut loc o creştere a preţurilor şi o devalorizare a leului. Mai mult pe capital.ro.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *