Connect with us

Hi, what are you looking for?

Generale

Este posibilă relaţia cu un coleg de serviciu? Ce şanse are?

colegi-birou-serviciu

Colegii de serviciu au acest prost obicei de a se cupla pentru că petrec mult timp împreună, dar o astfel de relaţie ascunde câteva capcane care te vor face să te gândeşti de două ori înainte de a face pasul.

Răspunsul scurt: Da, are şanse. Dar trebuie îndeplinite câteva condiţii. Succesul unei relaţii depinde de statutul social al partenerilor.

Una e să te cuplezi cu şeful şi alta e ca tu să fii şefă şi să te îndrăgosteşti de programatorul alocat proiectului pe care-l conduci. Mai există şi situaţia fericită în care amândoi sunteţi pe acelaşi plan şi v-aţi apropiat la bufet, în pauza de prânz. Sunt două situaţii care complică mult o astfel de relaţie.

Tu eşti căsătorită

Cazul în care eşti căsătorită sau implicată în altă relaţie de lungă durată. În această situaţie, mai ales dacă e vorba de o căsnicie în desfăşurare, relaţia cu un coleg de serviciu îţi va distruge căsnicia, dar are şanse să dărâme şi povestea secretă de dragoste de la birou. Noi, femeile, dacă ne implicăm emoţional nu prea mai putem să jucăm pe două planuri.

Minţim mai puţin, aşa că în scurt timp vom spune acasă că avem un nou iubit. Ceea ce e profund greşit. Mai ales dacă nu ţi-ai dat seama dacă noua relaţie funcţionează, dacă e ceva serios şi îţi oferă o perspectivă mai bună decât ce ai acasă.

E total greşit să te simţi vinovată după o partidă accidentală de sex pentru că n-ai mai rezistat avansurilor făcute de un coleg. O relaţie, pentru a avea succes, are nevoie, pe lângă sentimente, şi de un pic de raţiune. Dacă te simţi vinovată că ai călcat pe alături, asta e, îţi porţi vina până iei o decizie. Dacă te confesezi înainte de a lua decizii şi de a le ţi le asuma, pui în pericol ambele relaţii, şi pe cea oficială, dar şi pe cea secretă. Atunci să vezi mustrări de conştiinţă!

Sursa: eva.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.