Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ciudățenii

Fantomele Triunghiului Bermudelor. Un vapor fără echipaj apare după 90 de ani (Video)

ss-cotopaxi-a-ship-reappears-90-years-after-it-disappeared-in-the-bermuda-triangle-pictures-viviangist-com

In data de 20 mai 2016, garda de coasta cubaneza a anuntat ca a interceptat o nava fara capitan si echipaj la bord, care se indrepta spre Cuba, iar specialistii cubanezi sunt convinsi ca este vorba despre nava SS Cotopaxi, care a fost data disparuta, in decembrie 1925.

Disparitia navei a fost asociata cu Triunghiul Bermudelor. Cubanezii au depistat prima data vaporul in data de 16 mai, cand au incercat sa intre in comunicatie cu echipajul navei. Demersurile in acest sens au esuat, iar cateva zile mai tarziu, marinarii cubanezi au putut sa patrunda la bordul navei.

Ei au constatat ca este vorba despre un vapor vechi de o suta de ani, care se numeste SS Cotopaxi. Evident ca la bord nu se gaseau marinari. La bordul vaporului a fost descoperit jurnalul de bord Din pacate, nu era nimic consemnat cu privire la incidentul care s-a produs si a dus la disparitia echipajului si implicit a vaporului.

Toate consemnarile din jurnal se opresc la data de 1 decembrie 1925. In data de 29 noiembrie, vasul Cotopaxi pleaca din Carolina de Sud spre Cuba. La bord erau 32 de marinari sub comanda capitanului Meyer si avea o incarcatura de 2340 de tone de carbon. Doua zile mai tarziu, vaporul a fost dat disparut.

Ministrul afacerilor externe din Cuba a declarat ca se face o ancheta cu privire la acest eveniment si ca misterul care s-a creat in jurul Triunghiului Bermudelor trebuie dezlegat, dat fiind faptul ca aceasta ruta este tot mai ocolita de navele maritime comerciale, situatie care afecteaza Cuba.

Triunghiul Bermudelor este o zona dificil de a fi definita, care acopera Miami, Puerto Rico si Bermudele.

Reaparitia acestui vapor a suscitat interesul lumii stiintifice si chiar o echipa de specialisti s-a deplasat in Cuba, in vederea dezlegarii misterului acestei disparitii.

Legendele care s-au creat in jurul acestei zone sunt multiple. Cu toate ca s-au inregistrat multe disparitii de avioane sau vapoare in aceasta zona, au fost specialisti care au negat cu vehementa posibilitatea producerii unor fenomene paranormale.

cotopaxi1

Ei considerau ca disparitiile sunt cauzate de eroarea umana. Aparitia acestui vapor, dupa 90 de ani de la disparitie, a reluat toate ipotezele care s-au facut cu privire la aceste disparitii.

Sa ne aducem aminte ca in anul 1968, cercetatorul Brown a descoperit din intamplare doua piramide uriase in adancurile apelor din zona Triunghiului Bermudelor. Mai tarziu, gratie unui sonar, au putut fi fotografiate cele doua piramide, care se afla la o adancime de 2000 de metri, si sunt de doua ori mai mari, ca piramidele din Egipt.

Piramidele par a fi construite dintr-un material care pare a fi cristalul. Cercetarile nu se pot efectua dat fiind adancimea la care se gasesc, in adanc. Nu stim daca exista o legatura intre ceea ce se afla in adancul apelor din aceasta zona si misterioasele disparitii.

Cert este ca aparitia unui vapor dupa 90 de ani, va trezi interesul lumii stiintifice pentru a incerca dezlegarea acestui mister.

SURSA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.