Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Imagini incredibile surprinse in Suceava! Cei patru călăreți ai Apocalipsei

Imagini incredibile surprinse in Suceava! Cei patru călăreți ai Apocalipsei

O imagine incredibilă a fost surprinsă în Suceava, în ultima zi a lunii mai. Imaginea este fabuloasă și ne aduce aminte de cei Patru Călăreți ai Apocalipsei, care surprinzător sau nu, au mai fost surprinși în diferite ipostaze în alte locuri de pe glob.

Fotografia pare a nu fi trucată și a fost realizată undeva în județul Suceava, în urma unei furtuni violente, în 31 mai 2016. La prima vedere, această fotografie pare a fi o simplă iluzie optică, dar dacă ne aducem aminte de evenimente asemănătoare, petrecute în diverse zone de pe glob, nu putem să nu ne gândim la cei Patru Călăreți care prevestesc Apocalipsa.

Cei patru călăreți ai Apocalipsei sunt descriși în ultima carte a Noului Testament, Revelația lui Iisus Hristos după Ioan de Patmos, capitolul 6 versetele 1-8. Mielul lui Dumnezeu / Leul lui Iuda (Iisus Hristos) deschide primele patru din cele șapte peceți, fiecare pecete invocând patru călăreți care stau pe patru cai: alb, roșu, negru și al patrulea gălbui.

CALUL ALB

„Când a rupt Mielul cea dintâi din cele șapte peceți, m-am uitat și am auzit pe una din cele patru făpturi vii zicând cu un glas ca de tunet: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal alb. Cel ce stătea pe el avea un arc; i s-a dat o cunună și a pornit biruitor și ca să biruie.”

Primul călăreț reprezintă o putere cuceritoare căreia nimeni nu-i poate rezista (Matei 24:3-6). Această persoană are aparența lui Hristos, fiind foarte asemănător călărețului din capitolul 19 al Apocalipsei, care este clar identificat cu Hristos, dar el nu este Hristos, ci vine ca un înșelător. Acesta este de fapt Antihristul, care cu ajutorul armatei sale va invada lumea.

Se spune că acesta a început să zboare sau să-și facă pentru prima dată apariția atunci când turnurile Word Trade Center au fost prăbușite în 11 septembrie.

CALUL GĂLBUI

„Când a rupt Mielul pecetea a patra, am auzit glasul făpturii a patra zicând: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, și împreună cu el venea după el Locuința morților. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă și cu fiarele pământului.”

Calul gălbui este numit Moartea. Este singurul călăreț care nu este descris purtând o armă sau un alt obiect. In schimb, el este urmat de Hades. Ilustrațiile îl înfăţişează având o coasă, o sabie, sau o altă unealtă.

Prezența iadului în imediata sa apropiere arată faptul că cei omorâți de al patrulea călăreț sunt destinați a ajunge acolo, adică ei fac parte dintre oamenii păcătoși, care nu-L recunosc pe Hristos drept Mântuitor.

Acesta și-a făcut apariția în timpul revoltelor de la Cairo, Egipt, în 2011. Imaginile au făcut înconjurul lumii și mulți au fost cei care au spus că porțile iadului s-au deschis pentru păcătoși.

CALUL NEGRU

„Când a rupt Mielul pecetea a treia, am auzit pe a treia făptură vie zicând: „Vino și vezi!” M-am uitat și iată că s-a arătat un cal negru. Cel ce stătea pe el avea în mână o cumpănă. Și, în mijlocul celor patru făpturi vii, am auzit un glas care zicea: „O măsură de grâu pentru un leu! Trei măsuri de orz pentru un leu! Dar să nu vatămi untdelemnul și vinul!””

Calul negru simbolizează doliul și a frica. Acest călăreț poartă în mână o balanță, care era folosită pentru a cântări cerealele. Acest lucru implică faptul că produsele alimentare de bază vor trebui să fie cântărite și raționalizate cu grijă, deoarece, așa cum este în general valabil, lipsa și foametea urmează războiului.

CALUL ROȘU

„Când a rupt Mielul a doua pecete, am auzit pe a doua făptură vie zicând: „Vino și vezi.” Și s-a arătat un alt cal, un cal roșu. Cel ce stătea pe el a primit puterea să ia pacea de pe pământ, pentru ca oamenii să se înjunghie unii pe alții, și i s-a dat o sabie mare.”

Simbolizează Războiul. Este ilustrat ținând în sus o sabie de parcă ar fi gata pentru bătălie. Culoarea roșie si sabia ar reprezenta „sângele ce urmează a fi vărsat”. Până în prezent nu s-a înregistrat nicio apariție a sa.

Este oare posibil ca acest ultim cal roșu să fi apărut la Suceava? Nu putem preciza cu exactitate dacă această imagine reprezintă cu adevărat acest ultim cal, dar dacă lucrurile stau în acest fel, atunci putem spune că revelația s-a produs conform textelor biblice, iar viitorul apropiat ne va aduce Apocalipsa.

Sursa : efemeride.ro

2 Comments

2 Comments

  1. Ioana

    21 iunie 2016 at 21:26

    Nu este adevarat fotografiile astea sunt un photosop bine lucrat si sunt aparute pe Internet din anul 2009….cautari pe Google si va convingeti singura.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.