Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Implicat într-un război mult prea mare pentru el, celeberul hacker Guccifer a murit sau a fost ajutat să moară

GUCCIFER AGENȚIA SPUTNIK SUSȚINE CĂ CELEBRUL HACKER GUCCIFER A MURIT

Susținătorii lui Hillary Clinton au afirmat că, Trump instigă puterile străine să spioneze SUA. Hillary Clinton este acuzată că a pus în pericol securitatea țării. Ziarul New York Times a publicat un articol în care susține că, rușii au piratat site-ul Partidului Democrat.

Într-un interviu acordat ieri, Obama a lăsat să se înțeleagă că între Trump și Putin este posibil să fie o relație. Trump neagă toate aceste afirmații, susținând că nu-l cunoaște personal pe Putin.

Acum câteva minute, Rusia a publicat e-mail-urile și tot mai multe voci susțin că este un caz penal. În toată această afacere este implicat și șeful FBI, James Comey, care este acuzat că ar fi încercat să mușamalizeze toată această întâmplare.

O parte din e-mail-uri prezintă o relație ocultă cu familia Rothschild. Mai mult, Hillary Clinton îi comunică lui Rothschild că a intervenit pe lângă Tony Blair să meargă în Israel pentru a rezolva anumite afaceri.

Guccifer, Marcel Lehel Lazar, este hackerul român care a reușit să pirateze serverul lui Colin Powell, Bush, George Maior, iar în ceea ce o privește pe Hillary Clinton, a reușit să pirateze mai multe mii de mail-uri.

Totul a fost foarte ușor, a spus Guccifer. El a fost extrădat în statul Virginia, SUA, unde a fost interogat de agenții FBI, după care a fost încarcerat.

Guccifer a declarat că, serverul a fost ca o orhidee deschisă, a fost ușor să sparg contul de e-mail. Agenția Sputnik a publicat acum câteva zile, o știre, conform căreia Guccifer s-a sinucis, în celula unde era încarcerat.

Imediat, FBI-ul a dezmințit știrea și a susținut că este în viață și se află într-o închisoare din Virginia. În momentul în care se afla într-o închisoare din Arad, unde urma să ispășească o pedeapsă de șapte ani, Guccifer a acordat un interviu ziarului New York Times.

El a povestit că, în momentul în care scandalul luase amploare în SUA, el și-a spart hard-diskul cu un topor, în speranța că nu va fi identificat. Înainte să devină hacker, Guccifer fusese șofer de taxi. El a mai declarat că, a luat informații de pe internet despre modul în care poți să piratezi un cont.

Viorel Badea, procuror român, a declarat că Lazar este un tip deosebit de deștept, un autodidact. În loc să folosească viruși sau viermi, Lazar a căutat informații despre victimele sale și apoi a ghicit întrebările de securitate.

După șase luni de căutări pe internet, Lazar a obținut acces la mail-ul Corinei Crețu, care îi trimitea poze provocatoare lui Colin Powel, fost secretar de stat al SUA.

Pentru a-și ascunde identitatea, majoritatea atacurilor le-a făcut după un server proxy din Rusia. Spera să ascundă orice urmă către România, unde avea cazier pentru că accesase mail-urile mai multor vedete.

În fața autorităților, Guccifer a declarat că, lumea este condusă de un consiliu al iluminaţilor. Membrii provin din oameni foarte bogați, nobili, bancheri.

sursa: efemeride.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.