Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

ÎNCHISOARE PE VIAȚĂ pentru un cuplu de români penticostali. Arma crimei: 13 ani de Vindecare prin ”Rugăciune”

alex

sursa foto: evz.ro

În weekend, o știre venită tocmai din Canada a fost preluată de presa românească: doi români, soț și soție, au fost condamnați la închisoare pe viață, fiind acuzați că, în 2013, și-au omorât fiul. Alex, copilul omorât, avea 15 ani.

Pe scurt, povestea este asta: soții Rodica și Emil Rădiță – acum în vârstă de 55 și, respectiv, 60 de ani – au șapte copii. Micul Alex, la numai doi ani, este diagnosticat cu diabet de Tip 1. Avea nevoie de insulină. Băiatul a murit pentru că, timp de 13 ani, a fost ”tratat” de diabet cu rugăciuni, nu cu insulină.

Mircea Ciltan, un prieten al lui Emil, a spus judecătorilor că, în seara de 7 mai 2013, tatăl lui Alex a venit la Biserică și le-a cerut tuturor din încăpere să se roage pentru Alex, pentru că ”a murit noaptea trecută, dar Dumnezeu l-a înviat de dimineață”.

S-au rugat împreună și apoi, vreo 20 de persoane s-au dus acasă. Aici a continuat rugăciunea colectivă. După câteva ore, la insistențele lui Mircea, s-a sunat la 911.

Se pare că, în 2000, părinților le-a intrat în cap că Alex fusese îmbolnăvit de doctori și de atunci au fost convinși că îl vor vindeca prin Puterea lui Dumnezeu. Interesant este că de acestă situație – devenită în timp dramatică din absurdă – știa foarte multă lume, familia, congregația, dar nimeni nu a făcut nimic.

Examenul trupului copilului mort este tulburător: avea doar 17 kilograme, practic un schelet; mușchii i se lichefiaseră din cauza lipsei de mișcare; avea 44 de escare, cea mai gravă fiind la gât, unde i se vedea coloana prin marginile rănii; dinții erau roși complet.

sursa: evz.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Sănătate

Mierea și oțetul de mere sunt 2 produse naturale, care te ajută să îți echilibrezi ph-ul și pornește sistemul defensiv al organismului.  Aceste 2...

Sănătate

Toată lumea știe că expunerea la soare crește riscul de cancer de piele, dar există și o predispoziție genetică pentru această boală. Află care...

Sănătate

Sa te lasi de fumat este una dintre cele mai mari incercari pentru impatimitii acestui viciu. O reteta naturala te face sa uiti de...

Sănătate

Caisele uscate sunt adevarate bombe de substante nutritive. Ele au efecte benefice asupra muschiului cardiac datorita prezentei de potasiu. Mai mult decat atat, ele...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.