Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Incredibil! Ce s-a găsit în POȘETA Elenei Ceaușescu după EXECUȚIE

ceausestii

Chiar dacă procesul în care au fost judecați soții Ceaușescu este unul controversat, unii spunând că a fost făcut în grabă, ”la comandă”, sau chiar că a fost o lovitură de stat, mărturiile celor care au asistat la executarea fostului cuplu dictatorial sunt cutremurătoare.

Detaliile șocante au ieșit la iveală de-a lungul timpului, iar dezvăluirile arată că soția celui mai temut om din România înainte de momentul 1989, adică Elena Ceaușescu, credea în Dumnezeu, deși doctrina comunistă interzicea practicile religioase. Colonelul în rezervă Adrian Eugen Cristea detaliază ce s-a întâmplat după momentul execuției celor doi ”tirani” și ce au găsit soldații în poșeta fostei prime doamne imediat după clipele fatale.

”Pe la începutul anului 2005, la un post de televiziune, au fost redate câteva discuții dintre un personaj foarte controversat, care mai apare în presa cotidiană, dar și în opinia publică, și niște reporteri tineri, dornici să afle cât mai multe adevăruri.

La un moment dat, o ziaristă îi pune o întrebare, din curiozitate și nu numai, dar cu importanță pentru privitori. Întrebarea era simplă și se dorea un răspuns pe cât mai complet: dacă își amintește ce s-a găsit în poșeta Elenei Ceaușescu, la Târgoviște, înainte de a fi împușcată? Omul nostru, cu calmul lui specific și o grimasă producătoare de vreun infarct, (…) a dat un răspuns scurt, milităresc: <>”, amintește colonelul în rezervă în cartea ”A fi sau a avea”.

În rândurile următoare, Adrian Eugen Cristea confirmă prezența iconiței și spune că obiectul religios se se afla cu un motiv în poșeta Elenei Ceaușsescu, relatează evz.

5 Comments

5 Comments

 1. Maria

  20 noiembrie 2016 at 21:20

  Nu trebuia executati in acea zi Sfanta ,ci doar judecati si condamnati.Nu avem dreptul sa luam viata unui om,e un pacat mare.De aceea, Dumnezeu ne pedepseste cu multe nenorociri si suferinte.

  • Eli

   9 martie 2017 at 9:31

   Dumnezeu i-a salvat pe ceausesti, ei sunt in rai,iar cei ramasi blestemati

 2. anton

  4 martie 2017 at 20:53

  „In mare parte ai dreptate Maria! Dar tovarasul care a organizat revolutia (lovitura de stat), trebuia s-ai sacrifice ca altfel urma el sa fie sacrificat. Ca rezumat se vede cu ochiul liber ce sa ales de tara noastra. De cand e Tara asta Tara a fost cotropita si condusa de oameni care a vrut ca Tara asta sa fie marginalizata!. Priviti se fura de 26 de ani din ea si tot mai e de furat, si nu-mai ca se fura din Tara dar ne fura si pe noi ca populatie cu taxe si impozite. Asta e conducerea pe care o avem.

 3. adi

  12 martie 2017 at 13:53

  Bravo asa e si nimeni nu face nik,iau omorit sa posta fura mai bine si dupa 26 de ani gasesc Ceva vinovat la Iliescu dar se asteapta sa moara si apoi se va mai afla Ceva adevar,dar asa suntem noi vb mult si nu facem nik

 4. Aikidosensey

  20 martie 2017 at 19:41

  Blestemați sa fie toți acei nemernici care au furat țară bogățiile ei și speranțele românilor de a trai decent și corect pe pământul dacic au vândut tot ce a fost românesc dar eu și milioane de români Ii vom blestemați pe ei și până la al 12 neam ori unde progeniturile lor de va afla anglia america Elveția blestemul meargă cu ei așa sa le ajute Dumnezeu de trădători de neam și țară!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.