Incredibil! Fantomă fotografiată la Muzeul Torquay

fantoma muzeu

Fotografia pare ca a fi fața unei femei ce vine din podeaua Muzeului Torquay, Marea Britanie.

Această fotografie a fantomei a fost luată cu ocazia unei „Nopți la Muzeu”, atunci când vânătorii de fantome, oamenii simpli și specialiști în paranormal au petrecut noaptea acolo. După eveniment, personalul muzeului se uită la pozele capturate noaptea și au fost uimiți când au văzut „fantoma”.

Muzeul, cunoscut pentru a avea singura mumie umană în Devon, pregătește un al doilea eveniment peste noapte la muzeu.
Carl Smith, care lucrează la Muzeul Torquay, a declarat: „Se pare a fi o femeie, și din unghiul fotografiei se pare că ea este scufundată în podea, ea pare să fie sub nivelul podelei.”

„Am avut o experiență paranormală, timp în care a fost luată o fotografie uimitoare a ceea ce pare a fi o fantomă. Am fost foarte încantați de cadre, așa că am făcut fotografii peste tot, și nu a fost până după aceea, când le-am examinat mai îndeaproape când am observat ceva, care a fost destul de infricoșător . Este o fotografie destul de clară, și nu a fost nimeni altcineva prezent în momentul în care a fost luată fotografia. Așa că știm cum să explicăm ceea ce a apărut. Acesta este un mister, și nu pare să existe nici o altă explicație. ”

Cea mai mare parte a echipamentului din casa fermei este destul de vechi și scaunul a fost datat la aproximativ 300 de ani. Majoritatea mobilierul și echipamentele au avut parte de o mare interacțiune umană și probabil acesta este locul de proveniență a energiei.

Sursa: cyd.ro

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *