Infractorul Dragnea a spus-o pe șleau: Dacă nu ne lăsați să furăm, blocăm România

Dragnea-liviu

Condamnatul Liviu Dragnea a devenit foarte vocal după ce electoratul PSD s-a mobilizat foarte disciplinat din nou la urne, oferind penalilor din politică încă un mandat în care să paraziteze resursele statului.

Statornicia cu care simpatizanţii PSD votează orice le pune pe masă acest partid a fost dublată de lehamitea tuturor românilor care nu au reuşit să vadă alternativa în ofertele electorale. Rezultatul e catastrofal pentru viitorul României. Voturile pentru penali au construit procente la care aceştia nu sperau înainte de alegeri şi au conturat o victorie nesperată.

Președintele penal al PSD a scăpat porumbelul într-un context aparte. Fusese chemat la DNA într-un nou dosar care ar putea să-l bage la pușcărie dacă ajunge în fața unei instanțe care să-l găsească vinovat.

Infractorul Liviu Dragnea s-a turmentat atât de rău cu acest succes încât a ajuns să spună pe şleau ce plan au penalii din politică pentru următorii ani, dacă nu sunt lăsaţi în pace să fure liniştiţi sau nu reuşesc să umble la legile Justiţiei astfel încât să lase procurorii DNA fără obiectul muncii.

„Românii la un moment dat trebuie să se hotărască dacă în loc de o alimentare cu apă preferă un denunţ, dacă în loc de o şcoală preferă un dosar, dacă în loc de o pâine mai bună preferă nişte cătuşe. Cred că până la urmă românii sunt cei care vor decide; nu o luptă împotriva justiţiei, dar o luptă pentru adevăr şi pentru bunăstare, asta ne interesează”, a spus Dragnea luni, 13 iunie 2016, în faţa DNA.

loading...

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *