Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Lista cu teorii ale conspirației care s-au dovedit a fi reale

61228501

Fie că vorbim de prăbușirea celor două turnuri gemene din Statele Unite, fie că ne referim la asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, mereu au existat diverse teorii care au ținut să dovedească contrariul, unele aceste teorii ale conspirației s-au dovedit în cele din nurmă a fi reale.

Departamentul Trezoreriei din Statele Unite a otrăvit alcoolul în timpul Prohibiţiei

Prohibiția a constat în interzicerea de a produce, comercializa și importa băuturi alcoolice începând din anii 1920, doar că nimeni nu ținea cont de această lege timp de 13 ani, atât cât a fost în vigoare.

Ba chiar s-a instituit și o rețea de crimă organizată, Mafia.

Pentru că cerea era prea mare, contrabandiștii pe lângă faptul că produceau alcool, furau și cantități mari de alcoool industrial, informează Business Insider.

După ce guvernul american a aflat de practica în care chimiști plătiți se asigurau că elementele novice erau eliminate și se puteau face în cele din urmă produsele mult căutate, au început neregulile adăugând în alcoolul industrial substanțe chimice foarte periculoase, kerosen sau cloroformul.

Intenția era îmbolnăvirea unui număr de consumatori, iar pe restul să-i sperie, astfel, se estimează că peste o mie de oameni au murit otrăviți între 1926 și 1927 în New York.

Mai mult de 100 de milioane de americani au fost vaccinaţi cu un virus potenţial cancerigen

Din 1954 până în 1961, virisul simian 40, SV40, s-a regăsit în componenţa vaccinului împotriva poliomielitei.

Se estimează că cel puţin 98 de milioane de persoane au fost injectate cu vaccinul contaminat doar pe teritoriul Statelor Unite, medicii continuând să administreze medicamentele până în 1963.

Virusul SV40 este cunoscut pentru faptul că duce la apariţia cancerului la animale, dar nu există studii care să-l lege de dezvoltarea bolii la pacienţii umani, dar chiar și așa cercetătorii au descopeir virusul la anumite persoane.

Serviciul de Sănătate Publică din Statele Unite a tratat greşit, în mod deliberat, pacienţi bolnavi de sifilis

În 1932 a fost realizat un studiu clinic pentru a analiza evoluţia naturală a sifilisului netratat la bărbaţii de culoare.

Nu numai că participanţilor la studiu nu li s-a spus că sunt bolnavi de sifilis, dar nici nu au fost trataţi corespunzător, nici măcar după apariţia şi acceptarea penicilinei ca remediu împotriva infecţiei.

Experimentul a reunit 600 de bărbaţi afro-americani, 399 de bolnavi şi 201 sănătoşi. Deşi studiul era planificat să dureze doar şase luni, a ţinut, până la urmă, 40 de ani.

Liderii americani plănuiau să însceneze o serie de atacuri teroriste, pentru a interveni în Cuba

În 1962, la scurt timp după ascensiunea lui Fidel Castro la putere în Cuba, Departamentul Apărării din Statele Unite a propus demararea Operaţiunii Northwoods. Aceasta urma să utilizeze o serie de măsuri pentru a câştiga sprijinul opiniei publice americane şi internaţionale şi pentru a justifica o intervenţie armată în statul comunist. Conform dosarelor, care au fost desecretizate recent, tacticile care urmau să fie folosite includeau răspândirea unor zvonuri, distrugerea unei nave americane în golful Guantanamo şi chiar organizarea de înmormântări pentru victimele fictive, sau chiar deturnarea unor avioane comerciale sau vase de croazieră. Din fericire, preşedintele John Fitzgerald Kennedy a refuzat propunerea oficialilor.

Guvernul SUA a testat efectele LSD-ului pe cetăţeni canadieni şi americani, fără ca aceştia să ştie

La începutul anilor ’50, guvernul Statelor Unite a autorizat CIA să înceapă Operaţiunea MKUltra, un studiu clinic care urma să analizeze efectele hipnozei, torturii, izolării şi ale LSD-ului, asupra pacienţilor umani. Cei mai mulţi dintre aceştia nu ştiau despre ce e vorba, iar medicii şi personalul spitalelor implicate au fost plătiţi pentru a nu informa subiecţii corespunzător. Autorităţile au oferit chiar heroină unor persoane dependente, pentru a le convinge să ia parte la experiment.

Americanii au scos la suprafaţă un submarin rusesc cu trei rachete nucleare armate la bord

În 1974, Richard Helms, directorul CIA, a obţinut aprobarea preşedintelui Nixon pentru a începe o operaţiune de recuperare a unui submarin rusesc scufundat în Oceanul Pacific. Americanii erau interesaţi de cele trei rachete nucleare armate, de câte o megatonă fiecare, care se aflau la bord. Citiți mai mult pe b1.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.