Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Lovitură de grație dată Islamului. O țară majoritar musulmană va renunța la Islam ca religie de stat

musulmani Bangladesh

Nu par a fi radicali…

Bangladesh ar putea renunța la Islam, ca religie oficială, după ce un înalt oficial a declarat public că cetățenii acestui stat au îmbrățișat ”forța secularismului”, scrie antena3.ro.

Dr. Abdur Razzak, un membru de frunte al partidului de guvernământ, a propus ca religia să fie eliminată din constituția țării, în timpul unei conferințe susținute la Dhaka, scrie The Independent.

„Bangladesh este o țară în care există armonie culturală. Aici trăim alături de oameni din toate religiile și islamul nu ar trebui să fie considerată religie de stat.

Am mai spus-o și o mai spun: Islamul va dispărea din constituția țării Bangladesh atunci când va veni momentul. Forța secularismului este înauntrul oamenilor din Bangladesh. La noi nu există minoritate”, a spus dr Abdur Razzak.

Mai mult, acesta a adaugat el Islamul a fost menținut până acum drept religie de stat din „motive strategice”, dar a refuzat să intre în amănunte.

Islamul este cea mai răspândită religie din Bangladesh, cu o populație musulmană practicantă de aproximativ 150 de milioane.

sursa: mesaj.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.