Connect with us

Hi, what are you looking for?

Dezvăluiri

Lumini misterioase pe Caraiman! Energii telurice și alte fenomene inexplicabile împânzesc zona

ozn-ul-survoleaza-zona

Nimeni nu stie sa explice provenienta luminilor care apar deseori pe versantii estici ai Caraimanului si ai Coltilor Morarului, miscindu-se dupa legi numai de ele stiute. Analizate pe computer, ele au forme ciudate. Fenomene terestre inexplicabile sau entitati de origini necunoscute?

Convorbire peste munti

„Am vazut lumini! Am vazut lumini!“. Acesta a fost mesajul telefonic pe care mi l-a transmis Aurora Sitarus, de pe Valea Cerbului, la Busteni, in timp ce eu, Grama, ma aflam pe crestele Pietrelor Miraului, in judetul Buzau, la 4 iulie 2004. In seara zilei de 3 iulie 2004, ora 22.30, echipa formata din Aurora Sitarus, Simona (fiica acesteia), Cristian Pompei si Iuliana Constantin de la TVR 2 vazuse miscindu-se, pe peretii verticali dintre Caraiman si Coltii Morarului, lumini bizare. Fotografiile facute de Simona, pe intuneric, au inregistrat un punct luminos (foto 1) care, marit pe calculator, se transforma intr-o figura ciudata, asemanatoare unui robot sau unei masinarii necunoscute.

Cascada albastra

Pentru cercetarea fenomenului, in ziua de 2 septembrie 2004, ora 8.30, autorii acestui articol au urcat pe pantele estice ale Caraimanului. Scopul ascensiunii era sa gasim eventuale explicatii pentru ceea ce vazusera ei cu doua luni in urma. Drumul, desfasurat pe o ploaie torentiala, s-a dovedit a fi extrem de greu, fapt pentru care nu am reusit sa ajungem decit pina la prima cascada, unde am fost obligati sa ne oprim.

Ochiul de apa in care se pravalea piriul avea un aspect ciudat. Desi suvoiul care vine din munte avea o culoare verzuie, fundul lacului era albastru deschis, stralucitor, de parca acolo sub apa ceva ar iradia o lumina. Mai mult, sub picioarele noastre suna a gol, desi ne aflam pe piatra dura. Din pacate, ploaia puternica ne-a fortat sa facem cale intoarsa.

Jurnal telegrafic

Aceeasi zi, ora 19.30. Revenim si ne instalam in observare pe Valea Cerbului. Valuri de ceata ne invaluie repetat, venind dinspre Gura Diham. Vedem clar Caraimanul, crucea de pe el, forma pe care o botezam ad-hoc „Capul lui Eminescu“ si Coltii Morarului. Ora 20.34. De la penultimul pinten al Coltilor se desprinde o lumina verde stralucitoare, de marimea unei monede de 1000 de lei, se ridica aproape vertical (circa 80 de grade), face o bolta la 40-50 m inaltime si coboara lin, dupa patru-cinci secunde, intr-o vale, la 200-300 de metri departare, pe directia nord.

Lumina nu si-a schimbat culoarea si intensitatea pe toata traiectoria, nu a lasat in urma fum si nu s-a auzit nici un zgomot, ceea ce exclude posibilitatea de a fi o racheta de semnalizare sau un aparat de zbor. Ora 21.09. Pe peretele vertical de la „Capul lui Eminescu“ a aparut o alta lumina, de aceeasi culoare si intensitate ca prima. Date fiind ora de noapte, intemperiile si verticalitatea peretelui, este exclusa varianta unui alpinist care ar avea o lanterna verde.

Dupa circa un minut, in dreapta acesteia, se vede o alta lumina identica. Ora 21.25. Apare a treia lumina verde, putin estompata de valul de ceata care trece peste noi. In acelasi moment, din inaltul cerului intunecat, o alta lumina verde stralucitor coboara vertiginos in valea in care disparuse prima descrisa. Socotim totusi ca acesta poate fi un meteorit, desi aparitia lui simultan cu luminile de pe versanti este curioasa.

Ora 21.28. Pe pintenul nordic al Coltilor Morarului, la circa 300 m distanta de prima observare, se vede o noua lumina verde. In jurul nostru se aud zgomote stranii, de pasi infundati si fisiit de frunze si avem senzatia ca sintem supravegheati. Ora 21.30. Observam o alta lumina pe peretele vertical. Ora 21.38. Cerul e senin, vedem Carul Mare, dar deasupra „Capului lui Eminescu“ danseaza lumini rozalii. Distanta dintre noi si peretele muntelui este de aproximativ 700 m. Ora 21.47. La poalele de S-E ale Caraimanului apare, de jos in sus, o lumina difuza, alb-galbuie, care creste in intensitate, luminind aproape tot peretele estic.

Aceasta scade apoi si reapare dupa doua-trei minute, luminind bizar, desi acolo nu se afla nici o casa sau alta sursa. Nu gasim nici o explicatie. Ora 22.00. Se vede o alta lumina pe peretele Caraimanului, desi este intuneric bezna. Lumina difuza pornita de jos in sus a disparut. Reapare la 22.07, creste in intensitate si lumineaza buna parte din virfurile copacilor. La mare distanta de noi, pe directia N-N-V, la ora 22.30, fulgera puternic, probabil o furtuna indepartata. Ora 22.38. Alte lumini verzi apar pe peretii verticali. Ora 22.40. Deasupra noastra este senin, dar „lentila“ luminiscenta de la baza muntelui persista si e acolo de patru ore.

Marturiile localnicilor

Am continuat investigatiile a doua zi, 3 septembrie 2004. Prof. Constantin Tarbujaru, Busteni: „Fiind noapte nu putea fi vorba de alpinisti. Cred ca sint fenomene paranormale. Am auzit ceva de existenta unui depozit dacic, un tunel necunoscut, in zona Caraiman-Omu“. Prof. Jan Alexandru Bacioiu, 83 de ani, Busteni: „Poate a fost cineva pe birna (peretele muntelui – n.n.). Nu am auzit de astfel de fenomene, dar stiu ca in zona Omu exista un flux de reincarcare biologica. Cu ani in urma am gasit acolo niste unguri, din Ungaria, care au spus ca au venit sa se reincarce energetic.

Deci stiau ei ceva, desi eu cred ca venisera mai mult sa caute vechile borne de granita cu Austro-Ungaria sau alte lucruri. Mai stiu ca pe creasta Omu – Gavane – Doamnele, exista o zona energetica deosebita, de natura necunoscuta. Sus, unde s-a montat crucea pe Caraiman, constructorii au gasit platforma facuta. Era ca o pista de aterizare, facuta poate de extraterestri“. Dl. D.D., epitrop: „Am vazut in mai multe seri, de jos din oras, sus pe munte, lumini. Poate erau lanterne. Odata, cind am ajuns in virf cu niste prieteni, eram morti de oboseala, dar dupa zece minute toti eram revigorati de parca nu urcasem pina acolo.

In zona aceea este un culoar energetic atent supravegheat de anumite persoane si masurat cu aparate performante. Acolo este un centru de legatura energetica intre Sfinxul nostru si cel din Egipt, de la Gizeh. Se presupune ca ar exista un al treilea sfinx, in America de Sud. Trasind pe un planiglob niste linii drepte, privirile acestor colosi s-ar intilni in… Triunghiul Bermudelor, unde se petrec o multime de lucruri bizare. In anumite perioade ale anului, in aceste locuri se petrec lucruri bizare, care trebuie vazute si supravegheate. Trebuie sa veniti atunci aici.

OZN in zona!?

Dl Virgil Murzea are 75 de ani si a fost maistru la Fabrica de hirtie din Busteni. „In urma cu trei ani, pe 13 septembrie 2001, la ora 20.00, am vazut clar un obiect luminos evoluind pe cer, mult deasupra copacilor. La inaltimea la care se gasea masura cam 25 cm, era galben ca luna si avea o forma de dovlecel. OZN-ul a venit dinspre Diham, a trecut peste Muchea Lunga, peste Sorica si a disparut din vedere spre Valea Fetii. Acest traseu l-a parcurs in 15-20 de secunde. Nu se auzea nici un zgomot, lumina si viteza au fost constante, obiectul disparind apoi dupa virfurile copacilor de pe creste“.

Asadar, stimati cititori, luminile din Bucegi exista. Unii oameni le-au vazut, stiu cite ceva despre ele, dar se abtin sa vorbeasca. Energii telurice, secrete dacice ascunse, entitati terestre necunoscute sau fiinte venite din alte lumi galactice?

sursa: revistavip.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.