Connect with us

Hi, what are you looking for?

S.O.S.

Medici de renume recomandă persoanelor de peste 40 ani să se oprească din folosirea de Ibuprofen! Iată și alernativa naturală!

ibpr

Medicii prescriu deseori Ibuprofen pentru pacienţii lor, în caz de dureri de cap, dureri în spate, sau o durere de dinţi.

Cu toate acestea, chiar dacă aceste pastile calmeaza durerea  ceva timp, acesta este nu vindeca permanent. De exemplu,va veţi trezi cu aceeasi durere în fiecare dimineaţă, ceea ce duce la frustrare constantă şi dureri.

În plus, pe langa faptul ca ele nu vindeca durerea, utilizarea regulată a acestei pastile poate afecta serios sănătatea, mai ales muschii inimii si duce chiar la moarte in cazuri extreme.

Din fericire, puteţi utiliza o opţiune mult mai sigura, complet natural, care va oferi de fapt efectele dorite, şi nu va duce la efecte secundare nocive.

Turmericul este o planta frecvent utilizata cu proprietati uimitoare de vindecare şi provine din Asia de Sud. Turmericul a fost frecvent utilizat în medicina din Asia de milenii, şi tratează în mod eficient durerile atât, ascunse, cat şi pronunţate.

Praful de turmeric, este disponibil în toate magazinele alimentare, este bogat in polifenoli, puternici, şi condiment a fost confirmat ca are peste 600 de beneficii de sănătate.

Cum sa tratam durerea într-un mod complet natural si ieftin:

Trebuie să  amestecati o lingură de praf de turmeric, suc de lamaie stoarsa  şi o ceaşcă de miere. Se amestecă bine cu o lingura de lemn, şi adăugaţi o linguriţă din acest amestec la o cana de ceai cald.

Bea acest lucru de trei ori pe zi, iar durerea va fi uşurata foarte curând.

În acest fel, putem uita despre Ibuprofen şi tot felul de analgezice.

În plus, zilnic puteţi bea acest remediu şi bucuraţi-vă de toate beneficiile sale asupra sănătatii. Turmericul este inclus în numeroase reţete a bucătarilor de top din întreaga lume.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul de Medicina Alternativa si Complementara, acest condiment este de asemenea extrem de eficiente în cazul osteoartritei.

Acest studiu a durat timp de 6 saptamani si a inclus 109 pacienţi cu osteoartrita la genunchi. În timpul studiului, unii pacienţi au primit 800 mg de Ibuprofen, în timp ce restul au primit 2.000 mg de turmeric. De asemenea, cercetatorii au masurat nivelul de durere în timpul activităţilor fizice şi cum ar fi urcatul scărilor, mersul pe jos şi cu bicicleta.

În cele din urmă, pacienţii care consumă curcuma au arătat rezultate mult mai bune. Cercetatorii au confirmat ca curcuma este mult mai eficienta, şi mult mai sigură  pentru a trata dureri decât Ibuprofenul.

sursa: adpres.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.