Connect with us

Hi, what are you looking for?

Actualitate

Miliardarii care au renunțat la școală

foto: hocu.ba

Cei mai mulţi părinţi îşi sfătuiesc copiii să meargă la şcoală şi să înveţe cât mai bine pentru a avea un viitor mai strălucit ca al lor. Cu toate acestea, fără ceva noroc şi mult spirit antreprenorial nu reuşeşti să devii un milionar, iar cazurile fericite sunt puţine:
Francois Pinault
Al treilea cel mai bogat om din Franţa, cu acţiuni la Gucci, Samsonite sau Puma, a renunţat la liceu în 1947, pentru a munci la fabrica de cherestea a tatălui său. În prezent are o avere de peste 6,75 de milioane de euro. El este căsătorit cu actriţa Salma Hayek.
Carl Lindner Jr.
A renunţat la liceu pentru a livra laptele fermei ce aparţinea familiei sale. În 1984, Lindner a cumpărat Chiquita Brands International, pe care a crescut-o până în 2001. Afacerile i-au adus câştiguri de 1,3 miliarde de euro.

Richard Branson
A hotărât că şcoala nu e de el încă de la vârsta de 16 ani, astfel punând bazele unei mici afaceri: vindea albume muzicale prin poştă. În timp, afacerea lui s-a transformat în imperiul Virgin, care include peste 200 de companii – printre care se numără şi cele de telefonie mobilă sau linii aeriene – în peste 30 de ţări din întreaga lume. Averea sa trece de 5,2 miliarde de euro.

Amancio Ortega
Încă de la vârsta de 14 ani a hotărât să muncească în loc să meargă la şcoală, el fiind cel care a pus baze imensei companii textile, Inditex. Imperiul său include branduri precum Zara sau Massimo Dutti. Acum este cel mai bogat om din Spania, având o avere de peste 24 de miliarde de euro.

Kirk Kerkorian
În clasa a VIII-a a lăsat şcoala deoparte pentru a deveni boxer amator. Nu a devenit faimos pentru asta, ci pentru averea strânsă, de peste 2,4 miliarde de euro, după ce a investit în staţiuni de lux în întreaga lume. Este cunoscut şi pentru numeroasele clădiri pe care le-a construit la Las Vegas.

sursa: yupi.md

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Actualitate

O tanara doctorita relateaza dramele prin care trec rezidentii din spitale. „Nu ne-a tras nimeni de maneca sa ne spuna cat de batjocoriti o...

Generale

Daniela Ciurea este asistentă în Timișoara, la Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean. Lucrează cu drag aici, dar a încercat să-și facă un...

Sănătate

Potrivit sanatate.findtalk.biz, Vigantolul, asa-zisa vitamina D nu este o vitamina ci este un hormon care duce la calcifieri necontrolate in organism, la rahitism, la dereglarea...

Dezvăluiri

Fără îndoială că momentul 1968 nu trebuie uitat. A fost un moment de cotitură pentru România socialistă, unul care ne-ar fi putut costa independența...

Copyright © 2020 ZoxPress Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.